Nejprodávanější tituly - září 2018
počítače

Office 2016 - 20%
S touto knihou se v nové verzi oblíbeného balíku kancelářských programů rozhodně neztratíte. První, obecná část knihy se věnuje společným funkcím celého balíku. Druhá, specializovaná, popisuje práci s Microsoft Office 2016.
počítače
Ukázky

Office 2016

254 Kč
203 Kč
Photoshop – příklady z praxe - 11%
Glyn Dewis je profesionální fotograf, školitel a umělec a v této publikaci seznámí čtenáře metodou krok za krokem s celou řadou postupů, technik a efektů, pomocí kterých lze přetvořit snímky v nové, působivější dílo.
počítače

Photoshop – příklady z praxe

404 Kč
359 Kč
Bezpečný internet
Autor podává vyvážený, přehledný a dostatečný návod pro výběr vhodného software, rady pro volbu správné ochrany, a také návod co běžný uživatel potřebuje, čím se má zabývat a věnovat zvýšenou pozornost, příp. jaký typ ochrany je možné pominout.
počítače

Bezpečný internet

89 Kč
Programujeme pro Android - 20%
Druhé vydání úspěšné knihy přináší navíc sekci popisující kompletní vývoj funkční aplikace, ve které si čtenář vyzkouší většinu probíraných témat a může si tak danou problematiku osahat a vyzkoušet.
počítače
Ukázky

Programujeme pro Android

297 Kč
238 Kč
Temný trh - 11%
Kniha popisuje vývoj obrovského byznysu, jehož nejběžnější formou je obchodování s kradenými údaji o platebních kartách a jejich využívání, zahrnuje však i podvody s elektronickým bankovnictvím.
počítače

Temný trh

358 Kč
318 Kč
Programujeme pro Android - 20%
Tato publikace vás seznámí se základy programování mobilních aplikací pro operační systém Android. Je určena převážně začínajícím vývojářům a napsána jednoduchou a srozumitelnou formou.
počítače
Ukázky

Programujeme pro Android

181 Kč
145 Kč
Tvorba informačních systémů - 14%
Publikace uznávaných autorů shrnuje současné poznání v oblasti analýzy a návrhu podnikových informačních systémů.
počítače

Tvorba informačních systémů

370 Kč
318 Kč
Informační systémy v podnicích - 20%
Kniha uvádí čtenáře do problematiky teorie a praxe projektování informačních systémů v podnicích. Máme možnost seznámit se také s otázkami řízení projektů, týmové práce, s charakteristikou rolí jednotlivých skupin a členů projektových týmů.
počítače
Ukázky

Informační systémy v podnicích

139 Kč
111 Kč
eGovernment bezpečně - 20%
Ať už jste občanem, který se o elektronický styk s úřady zajímá, student oborů veřejné správy či přímo ve státní správě přímo pracujete a přicházíte do styku s úřady prostřednictvím nejmodernějších technologií, internetu a elektronické korespondence.
počítače
Ukázky

eGovernment bezpečně

223 Kč
178 Kč
Myslíme objektově v jazyku Java - 20%
Tato kniha provede čtenáře krok za krokem světem objektového programování a naučí jej doopravdy programovat.
počítače
Ukázky

Myslíme objektově v jazyku Java

594 Kč
475 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 21 položek
<< < 1 2 3 > >>