Nejprodávanější tituly - září 2018
medicína

Biofyzika - 11%
Nové vydání základní učebnice v oboru pro studenty bakalářských oborů lékařských a sociálně zdravotnických fakult.
medicína

Biofyzika

332 Kč
295 Kč
Antibiotika - systematika, vlastnosti, použití - 11%
Kniha je užitečnou příručkou pro všechny, kdo se o problematiku antibiotické léčby hlouběji zajímají – pro klinické lékaře i laboratorní pracovníky, ale i studenty lékařství nebo farmacie.
medicína

Antibiotika - systematika, vlastnosti, použití

854 Kč
759 Kč
Muž, který nemohl přestat - 11%
Vtíravé myšlenky má občas téměř každý. Autor, který sám přes dvacet let s touto poruchou zápolí, v upřímné snaze jí porozumět nabízí přehled psychologických, výzkumných, historických, ale i osobních postřehů a poznatků.
medicína

Muž, který nemohl přestat

89 Kč
79 Kč
Praktická diabetologie - 11%
Publikace Praktická diabetologie slouží českým diabetologům, internistům i lékařům dalších oborů již 20 let jako základní zdroj informací pro přípravu na specializační zkoušky i pro každodenní péči o nemocné s diabetem.
medicína

Praktická diabetologie

1 076 Kč
956 Kč
Všichni hrajeme divadlo - 11%
Jedná se o Goffmanovo klasické dílo na pomezí sociologie a psychologie, v němž autor téměř beletristickým způsobem popisuje základní myšlenky své dramaturgické sociologie (či dramaturgické sociální psychologie).
medicína

Všichni hrajeme divadlo

404 Kč
359 Kč
Já blázním s vámi - 20%
Kniha Martina Jarolímka, uznávaného českého odborníka na léčbu schizofrenie, zakladatele a primáře Denního psychoterapeutického sanatoria Ondřejov, mapuje jeho celoživotní snahu o pochopení a léčbu psychotického onemocnění.
medicína
Ukázky

Já blázním s vámi

170 Kč
136 Kč
Sociální fobie a její léčba - 11%
Lidé trpící sociální fobií cítí nervozitu a napětí ve společnosti jiných lidí. Takový člověk se obává hodnocení, které by se mohlo týkat jeho vzhledu, chování nebo charakteru, má přehnané obavy o to, co si druzí o něm budou myslet.
medicína

Sociální fobie a její léčba

359 Kč
319 Kč
Vnitřní lékařství pro nelékařské zdravotnické obory - 11%
Učebnice pro studenty bakalářského programu lékařských a zdravotně sociálních fakult a vyšších odborných škol se zdravotnickým zaměřením. Aktualizovaná a zcela přepracovaná publikace, která je nezbytná pro absolvování studia.
medicína

Vnitřní lékařství pro nelékařské zdravotnické obory

467 Kč
415 Kč
Základy psychoterapie - 11%
Obsáhlá monografie předního českého psychoterapeuta předkládá v pátém, přepracovaném vydání podrobný výklad základních myšlenek vlivných směrů současné psychoterapie, podává instruktivní přehled důležitých psychoterapeutických metod..
medicína

Základy psychoterapie

491 Kč
436 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 132 položek
<< < 1 2 3 4 .. 14 > >>