Nejprodávanější tituly - září 2018
poezie

Kahan
Nově objevený soubor básní, které František Daniel Merth (1915 – 1995) napsal poté, co byl v září 1953 propuštěn z pětiletého komunistického kriminálu, vychází s ilustracemi Romana Brichcína v nákladu 200 číslovaných výtisků. Bibliofilské vydání.
poezie

Kahan

225 Kč
Pernambuco
(1x)
Básnická sbírka roste z hloubi Wernischovy obraznosti a jeho svět se před vnitřním zrakem proměňuje: tragické se stává groteskním a naopak, přelud bolestnou vzpomínkou a naopak…
poezie

Pernambuco

224 Kč
Poštou havraní
Kniha básní Radka Malého na obrazy Pavla Čecha.
poezie
Ukázky

Poštou havraní

197 Kč
Říkačky
Kniha je plná barevných obrázků zvířat a nápaditých říkanek o nich. Je určena především dětem, ale svou rozmanitostí jistě zaujme i rodiče.
poezie

Říkačky

158 Kč
Šprýmovánky
(1x)
Šprýmovánky jsou básničky s rýmovanými veršíky o dětech a z dětského prostředí. V některých posluchač či čtenář rozpozná krátký příběh, v některých každodenní životní situaci z dětského světa, svým způsobem neopakovatelné komickou.
poezie

Šprýmovánky

179 Kč
Jde pražské dítě domů z bia...
Tato kniha obsahuje více než čtyři stovky dosud nepublikovaných Blatného básní z let 1982-1990. Je to ohromující množství, ale pořád jen zlomek toho, co zůstalo v Blatného básnické pozůstalosti uložené nyní v pražském Památníku národního písemnictví.
poezie

Jde pražské dítě domů z bia...

440 Kč
Podzimov
Když se svět mění tak rychle, že mu přestanete rozumět, nemá smysl snažit se udržet prst na tepu doby. Můžete se ji ale pokusit chytit pěkně pod krkem.
poezie

Podzimov

126 Kč
Víš, co má v plínce myš ?
(2x)
Půvabná kreslená knížka známého belgického spisovatele a ilustrátora Guido van Genechtena, která se brzy stala světovým bestsellerem. S textem básníka Hynka Viléma pobaví jemným humorem a navíc naučí vaše dítě chodit na nočníček.
poezie

Víš, co má v plínce myš ?

269 Kč
Prometheova játra / Trilogie
(4x)

Jiří Kolář (1914–2002) patřil k nejodvážnějším novátorům v oblasti poezie i výtvarného umění. Jeho umělecký i názorový nonkonformismus vedl k tomu, že v době komunistického režimu byla až na výjimky jeho tvorba zakazována.

poezie

Prometheova játra / Trilogie

341 Kč
Hlemýžď Čilišnek
(1x)
Básničky autora slavných Lichožroutů si díky vtipu, hravosti a humoru oblíbí zejména děti mladšího školního věku, jimž především je knížka určena.
poezie
Ukázky

Hlemýžď Čilišnek

224 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 149 položek
<< < 1 2 3 4 .. 15 > >>