Nejprodávanější e-knihy - září 2018
česká

Úsměvy smutných mužů - 20%
(10x)

Když spadnete na dno, nezbývá než se odrazit směrem vzhůru. Místy úsměvné, místy drsné zápisky z protialkoholní léčebny.

česká
Ukázky

Úsměvy smutných mužů

192 Kč
154 Kč
Jsi můj král
Na scénu přichází tajemný dominikánský mnich a papežský agent Pavel. Na žádost českého krále Jana Lucemburského se stává osobním strážcem jeho syna Karla, budoucího krále a císaře.
česká
Ukázky

Jsi můj král

199 Kč
Kalandrova dcera - 20%
(1x)
Příběh se odehrává v blíže neurčené budoucnosti, v době relativní společenské konsolidace, která následovala po období terorismu a s ním spojeného pravicového populismu.
česká
Ukázky

Kalandrova dcera

169 Kč
135 Kč
Víkend s Miriam - 20%
(1x)
Příběh vysokoškolského pedagoga, který se platonicky, ale hluboce zamiluje do herečky Miriam, manželky svého přítele. Je spíš samotář a pozorovatel než bojovník, přesto se i bez vlastního přičinění ocitá v tíživých situacích.
česká
Ukázky

Víkend s Miriam

179 Kč
143 Kč
Žítkovské bohyně - 20%
(92x)
Román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
česká
Ukázky

Žítkovské bohyně

299 Kč
239 Kč
Johana - 20%
(4x)

Jedenácté narozeniny chce Johana oslavit se svou nejlepší kamarádkou Simonou, protože je mají ve stejný měsíc. Johanina máma cvičí džezgymnastiku a je krásná. Na tátu si Johana moc nepamatuje, zato s babičkou tráví spoustu času.

česká
Ukázky

Johana

135 Kč
108 Kč
Pád do tmy - 20%
Tereza Brašová uteče ve svých osmnácti letech z domova, aby se zbavila svého otčíma, který ji léta sexuálně zneužíval. Bezpečí najde ve slovinských jeskyních, kde začne pracovat jako průvodkyně v největším krasu Evropy a později se proslaví jako záchranářka…
česká
Ukázky

Pád do tmy

179 Kč
143 Kč
Nejlepší pro všechny - 20%
(10x)
Jak můžeme vědět, co je pro ostatní nejlepší, když sami být šťastní neumíme?
česká
Ukázky

Nejlepší pro všechny

229 Kč
183 Kč
Osada na pahorku - 20%
(3x)
Osada na pahorku je rozsáhlý společenský román situovaný do současného Izraele, v němž je poprvé literárně zpracováno vysoce aktuální téma židovských osad na Západním břehu.
česká
Ukázky

Osada na pahorku

299 Kč
239 Kč
Žena s mateřským znaménkem
(1x)
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Dva muži jsou mrtví. Zemřeli stejným, brutálním způsobem. Není pochyb o tom, že v obou případech jde o stejného pachatele.
česká
Ukázky

Žena s mateřským znaménkem

94 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 492 položek
<< < 1 2 3 4 .. 50 > >>