Nejprodávanější e-knihy - září 2018
česká

Ostny a oprátky - 20%
(2x)
Dvojnásobný držitel ceny Magnesia Litera vytvořil mozaiku na první pohled absurdních situací odehrávajících se ve zlomových okamžicích dějin dvacátého století.
česká
Ukázky

Ostny a oprátky

199 Kč
159 Kč
Smrt vilného cizince
Desátý příběh soukromého detektiva Berky je inspirovaný skutečným případem vraždy italského turisty. Za Berkou přichází italský podnikatel doprovázený známým brněnským advokátem....
česká
Ukázky

Smrt vilného cizince

169 Kč
Láska v době globálních klimatických změn - 20%
(6x)
Novela Láska v době globálních klimatických změn vypráví o globální vesnici zvané Země, ilogičnosti rasismu i nevyzpytatelných cestách srdce, a hlavně o tom, jak se všichni bojíme změn, zatímco ta největší z nich se odehrává kolem nás.
česká
Ukázky

Láska v době globálních klimatických změn

169 Kč
135 Kč
Mycelium V: Hlasy a hvězdy - 20%
(16x)
Sekta vyznavačů aurigiánské hereze je zničená, ale volání, vyslané do vesmíru, nezůstalo bez následků. Hvězdovládci – wëtrëigaës – se blíží. Představují hrozbu, proti které by se měli spojit i největší nepřátelé: telepat Aš~šád, velekněz z Rekeghu.
česká
Ukázky

Mycelium V: Hlasy a hvězdy

238 Kč
190 Kč
Muž jménem Ove - 20%
(38x)

Román Fredrika Backmana o starém vzteklounovi odvedle komicky ztvárňuje řadu situací, které nám jsou důvěrně známé. Je to kniha, jež dokáže stvořit svůj vlastní svět, ale zároveň nám říká něco důležitého o nás i naší době.

česká
Ukázky

Muž jménem Ove

279 Kč
223 Kč
Přichází čas pomsty
Několik zavražděných azáhadný vzkaz na místě činu. Pilařov je ospalé městečko ve středních Čechách ajeho obyvatelé působí na první pohled mírumilovně. Kdo znich je vrah, který své oběti likviduje spotěšením avelkou vynalézavostí?
česká
Ukázky

Přichází čas pomsty

169 Kč
Čtvrtá oběť
(8x)
Někde uprostřed města sedí vrah a v klidu si sestavuje svůj další plán. Kaalbringen, klidné letovisko, je ovládnuto hrůzou – v rychlém sledu zde došlo ke třem brutálním vraždám.
česká
Ukázky

Čtvrtá oběť

94 Kč
Hastrman - 20%
(12x)
Hastrman je velkoryse vyprávěný příběh psaný na dvojí téma – konfrontuje problém ekologie s fenoménem oběti. Kniha obdržela cenu Litera za nejlepší knihu roku 2001 v kategorii próza.
česká
Ukázky

Hastrman

148 Kč
118 Kč
Mrtvý muž - 20%
(3x)

Novela Mrtvý muž už jednoznačně ukazuje, že se v české literatuře objevila nová strhující vypravěčka. Příběh je monologem ženy, která rekapituluje svůj život.

česká
Ukázky

Mrtvý muž

129 Kč
103 Kč
Azurové nevěry - 20%
Ema a Diana jsou dlouholeté kamarádky. Obě už překročily třicítku, pracují u stejného zaměstnavatele a jejich manželé jsou jim nevěrní. Zatímco Ema se o nevěře svého muže brzy dozví, Diana stále nic netuší.
česká
Ukázky

Azurové nevěry

159 Kč
127 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 492 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 50 > >>