Nejprodávanější tituly - září 2018
komiksy

Skalpy 1: Země indiánů

Dashiell „Dash“ Zlý kůň před patnácti lety prchl před životem v ponížení, chudobě a zoufalství, které panují v indiánské rezervaci Prérijní růže, aby našel něco lepšího. A teď se vrací a zjišťuje, že v rezervaci se toho moc nezměnilo...

komiksy

Skalpy 1: Země indiánů

314 Kč
Velký závod
Každý dospělý v sobě nosí kus svého dětského světa a téměř každý by se do něj rád alespoň na skok vrátil s vlastními dětmi. Co si má ale takový dospělý počít, když zjistí, že jeho potomek se možná pohybuje v úplně jiném vesmíru?
komiksy

Velký závod

152 Kč
Maus
(9x)
Souborné vydání obou dílů slavného komiksu. Maus je děsivým - a současně hodnotně umělecky ztvárněným - zobrazením holocaustu, které oslovilo miliony čtenářů po celém světě. Místo lidí vystupují v příběhu myši a jiná zvířata – odtud název knihy.
komiksy

Maus

424 Kč
Nový svět - 48%
(20x)
Výjimečný grafický román beze slov zachycuje příběh každého přistěhovalce, uprchlíka či vysídlence a zároveň je poctou všem, kdo takovou cestu podnikli. Jedna z těch vzácných knih, které oslovují čtenáře od 10 do 100 let.
komiksy
Ukázky

Nový svět

396 Kč
204 Kč
Alois Nebel - trilogie
(2x)
Kreslená románová trilogie Alois Nebel (Bílý Potok, Hlavní nádraží, Zlaté Hory, rozšířená o alternativní konec) vychází v jednom svazku v novém vydání.
komiksy

Alois Nebel - trilogie

536 Kč
Calvin a Hobbes 4: Poděsové z jiné planety
(1x)
Kdo tvrdil, že do třetice všeho nejlepšího, ten nečetl čtvrtou knihu Calvina a Hobbese, zasvěcenou tentokrát letům do vesmíru, mimozemských zrůdám a jiným členům učitelského sboru.
komiksy

Calvin a Hobbes 4: Poděsové z jiné planety

170 Kč
Obrázky z československých dějin
(2x)
Knížka obrázkových seriálů z naší historie volně navazuje na velmi oblíbené Obrázky z českých dějin a pověstí.
komiksy

Obrázky z československých dějin

269 Kč
Robinson Crusoe
(1x)
Komiksová adaptace slavného románu anglického spisovatele Daniela Defoea je určena dětem od 9 let. Strhující děj, výstižné ilustrace a forma obrázkového románu nadchne každé dítě a čtení se tak pro něj stane velkou zábavou.
komiksy

Robinson Crusoe

148 Kč
Skutečný příběh Cílka a Lídy
(4x)
Fotografický komiks pro děti od všestraného umělce Františka Skály. Unikátním způsobem v něm zachytil dobrodružnou pouť bezstarostného chlapíka Cílka, který vyšel jednoho letního rána navštívit svou přítelkyni poustevnici Lídu.
komiksy

Skutečný příběh Cílka a Lídy

522 Kč
Zámek
(3x)
Hlavní roli v románu hraje zeměměřič K., který je zámkem povolán do vesnice, aby zde provedl úřední měření.
komiksy

Zámek

359 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 147 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 15 > >>