Nejprodávanější tituly - září 2018
poezie

Každý bulí nad cibulí

Kolik má tma očí? Jak to dopadne, když se had ožení? K čemu potřebuje postel chapadla? Co se stane alergikovi, když sní kiwi? A jak vypadá Ježíšek? Známá autorská dvojice navazuje na nejlepší českou tradici poezie pro děti.

poezie

Každý bulí nad cibulí

296 Kč
Má noc náš den
Ve své aktuální básnické sbírce míří Marie Jehličková k širokodechým litaniím a hymnům, plných neologismů, archaismů, patosu a závratí. Neleká se velkých abstraktních pojmů ani kosmických a existenciálních hlubin.
poezie

Má noc náš den

170 Kč
Máj
Fotograf a držitel dvou cen Czech Press Photo Romek Hanzlík, procházel Máchovo krajem kolem Bezdězu, Ralska, Berštejna a Housky, a hledal místa spjatá s Májem. Fotografie tak doprovází stěžejní dílo K.H.Máchy.
poezie

Máj

315 Kč
Malovaný svět
Děti, pojďte s námi do světa veselých básniček, které pro vás napsal Jiří Žáček. Dozvíte se spoustu nových věcí. Jakou řečí mluví zvířata, jaké by to bylo, kdybychom žili ve vodě, jak se chodí do světa a ještě mnoho dalších.
poezie
Ukázky

Malovaný svět

195 Kč
Miluji svou babičku víc než mladé dívky
Až prevértovské ohlédnutí za ženou, která i největší hrdiny sladce houpala na kolenou, babičkou, babičkou osobní i babičkou archetypální. Kniha získala Cenu Jiřího Ortena 2018.
poezie
Ukázky

Miluji svou babičku víc než mladé dívky

124 Kč
Obcházení ostrova
(2x)
I ve své šesté knize, sdružující verše z let 2011 až 2016, básník předkládá nenápadné, ale silné svědectví; plody osobní (i lyrické) zralosti.
poezie

Obcházení ostrova

179 Kč
Ochranný dohled
(1x)
Verše undergroundového básníka z 80.let.
poezie

Ochranný dohled

224 Kč
Sedm věků ženy
Nápad sestavit a vydat antologii básní na pomoc obětem domácího násilí se zrodil z jednoduché elektronické korespondence mezi dvěma kamarádkami z dětství, které spojuje jak láska k literární tvorbě, tak neblahá osobní zkušenost s domácím násilím.
poezie

Sedm věků ženy

125 Kč
Stébla
Kniha Stébla je autorovým souborem čtyřverší a osmiverší ve vázaném a volném verši, které vznikaly v průběhu čtyřiceti let. Asi polovina veršů byla napsána v poslední době a nebyla nikde knižně publikována.
poezie

Stébla

179 Kč
Tati, kup mi slona!
Děti, víte kolik má Praha věží, jaké je to v zoo, odkud přitéká Vltava nebo o čem se zdá autům?
poezie

Tati, kup mi slona!

206 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 152 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 16 > >>