Nejprodávanější Kniha v roce 2018
relaxace a cvičení

Jin jóga - Principy a praxe - 11%
Zatímco jóga, prováděná na Západě, je původně převážně jangová čili svalová, pro vyrovnaný přístup k tělesnému a duševnímu zdraví je nesmírně důležitý i méně známý jinový aspekt jógy.
relaxace a cvičení

Jin jóga - Principy a praxe

340 Kč
302 Kč
Jogínci sportují - 11%
Nová série známého TV cyklu opět vychází v knižní podobě!
relaxace a cvičení

Jogínci sportují

134 Kč
119 Kč
Survival - 11%
V době, kdy jsem běhala ultramaratony mě přátelé často zahrnovali otázkami: Nejsi blázen? Jak můžeš tak dlouho běžet? Není to nuda? Na co při tom myslíš? Jak se přinutíš běžet? Moje kniha na většinu z těchto otázek odpovídá.
relaxace a cvičení

Survival

198 Kč
176 Kč
Kondice – Záda bez bolesti - 11%
Komplexní průvodce pro všechny, které trápí bolesti zad, pomůže pochopit jejich příčinu a rozloučit se s nimi. Najdete v něm návodné cviky na protažení a posílení svalů. Hýbejte se a nechte bolet odejít!
relaxace a cvičení

Kondice – Záda bez bolesti

225 Kč
200 Kč
Fit diář

Diář pro ženy, které to se svými cíli myslí skutečně vážně. "Jestliže plánuješ mít úspěšný život, začni plánováním svých dnů"

relaxace a cvičení

Fit diář

161 Kč
Autorehabilitační sestava pro děti a rodiče - 11%
MUDr. Jana Kombercová v knize popisuje zkušenosti ze své více jak čtvrtstoletí trvající praxe v oblasti celostní medicíny. V průběhu let se jí pomalu dařilo spojovat medicínu klasickou (školní) s medicínou alternativní.
relaxace a cvičení

Autorehabilitační sestava pro děti a rodiče

295 Kč
262 Kč
Fitjazz - 11%
(1x)
Fitjazz je moderní taneční směr pro všechny generace především žen – pro studentky, maminky i seniorky. Díky technice jazzového tance ovládnete tělo, díky cvikům kompenzačního bloku zpevníte svaly a zformujete postavu.
relaxace a cvičení

Fitjazz

314 Kč
279 Kč
Rollfit aneb rolujeme a cvičíme s pěnovými válci - 11%
Tato odborně-populární publikace, jejímiž autorkami jsou lektorky s dlouholetou zkušeností v oblasti tělesné výchovy a sportu, je určena odborné i laické veřejnosti, trenérům, lektorkám fitness center, rehabilitačním pracovníkům, učitelům tělocviku.
relaxace a cvičení

Rollfit aneb rolujeme a cvičíme s pěnovými válci

224 Kč
199 Kč
Cvičení se Sanctbandem - 11%
Kniha nabízí zájemcům velmi rozsáhlé možnosti využití revoluční cvičební pomůcky – gumových pásů Sanctband. Elastický odpor, který tyto pásy při cvičení kladou, umožňují jednoduchým způsobem posilovat oslabené svaly, ...
relaxace a cvičení

Cvičení se Sanctbandem

441 Kč
392 Kč
Pilakalajóga - 11%

Chcete mít zdravé, pevné a pěkné tělo? Je tu nová, jednoduchá metoda cvičení a relaxace, která v sobě spojuje prvky pilates, kalanetiky a jógy.

Příručka obsahuje 20minutový nenáročný program.

relaxace a cvičení

Pilakalajóga

187 Kč
166 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 107 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 > >>