Nejprodávanější e-knihy v roce 2018
náboženství a myšlení

Znamení odkazující k nebi - 20%
Záznam rozhovorů s profesorem Janem Hellerem vysílaných v letech 2003 až 2006.
náboženství a myšlení
Ukázky

Znamení odkazující k nebi

136 Kč
109 Kč
Tantrická Kálí - 20%
V Tantrické Kálí autor představuje mytologii, praktiky a rituály uctívání Kálí v tantrické tradici Kaula v rámci kašmírského šivaismu. Odhaluje praktiky Vamačáry (Vamachara) běžně známé jako Cesta levé ruky, ale přesněji přeloženo jako Cesta Šakti.
náboženství a myšlení
Ukázky

Tantrická Kálí

150 Kč
120 Kč
Bojovník ve Vatikánu - 20%
Autor této knihy je novinář a dlouholetý vatikánský korespondent, není historik. Jeho záměrem nebylo napsat podrobný životopis nynějšího papeže Františka, ale šlo mu především o vylíčení atmosféry, která zavládla ve Vatikánu a v církvi vůbec v prvníc
náboženství a myšlení
Ukázky

Bojovník ve Vatikánu

339 Kč
271 Kč
Život svaté Kateřiny - 20%
Stěžejní dílo české hagiografické literatury, veršovaná legenda Život svaté Kateřiny, datovaná do třetí čtvrtiny čtrnáctého století. Reeditovaný svazek umožňuje dnešnímu čtenáři vnímat půvabný příběh duchovní lásky v původním staročeském znění.
náboženství a myšlení
Ukázky

Život svaté Kateřiny

199 Kč
159 Kč
Psaní na hladině vody - 20%
Psaní na hladině vody je zhuštěným paprskem té vroucí záře, kterou je Mooji. Uvnitř jsou obsaženy zlaté valouny moudrosti, jež byly nashromážděny za poslední desetiletí z Moojiho zápisníků a z jeho osobních setkání a satsangů po celém světě.
náboženství a myšlení
Ukázky

Psaní na hladině vody

150 Kč
120 Kč
Svatý František Saleský - 20%
František Saleský byl katolický teolog, spisovatel, mystik, ženevský biskup a Učitel církve. Jeho spisy o duchovním životě patří ke klasice francouzské mystiky a literatury 17. století a měly velký vliv na katolickou spiritualitu nové doby.
náboženství a myšlení
Ukázky

Svatý František Saleský

59 Kč
47 Kč
Na čem mi záleží - 20%
Přepis pořadů zabývajících se starozákonními knihami, perikopami a různými biblickými postavami, čtenáři tu naleznou i vyznání Jana Hellera.
náboženství a myšlení
Ukázky

Na čem mi záleží

148 Kč
118 Kč
Náruč plná vřesu - 20%
Deník skauta Jana Zábrany začíná verši z dubna 1947 pod dojmem velikonočního táboření se svým skautským oddílem. Kníha kromě pravděpodobně úplně prvních Zábranových básnických pokusů obsahuje i zápisky z humpoleckého junáckého oddílu.
náboženství a myšlení
Ukázky

Náruč plná vřesu

20 Kč
16 Kč
Z pokolení na pokolení - 20%
Příběh severokorejské rodiny, která dokázala udržet při životě poselství evangelia v jednom z nejbrutálnějších protikřesťanských režimů, jaké lidstvo zná, po více než padesát let.
náboženství a myšlení
Ukázky

Z pokolení na pokolení

69 Kč
55 Kč
Martin Luther - 20%
Svazek představuje kratší, avšak obsahově závažné texty německého reformátora. Cílem výboru je ukázat Lutherovo myšlení v jeho vývoji v čase i v jeho tematické rozmanitosti.
náboženství a myšlení
Ukázky

Martin Luther

210 Kč
168 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 19 položek
1 2 > >>