Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2018
romantika

Bubny podzimu - 11%
Bubny podzimu jsou čtvrtou knihou série románů Cizinka a začínají tam, de Mořeplavec skončil.
romantika

Bubny podzimu

539 Kč
479 Kč
Jsi jako slunce - 11%
Tento příběh není o mém tátovi a zároveň i trochu je. Ale především je to příběh všech dcer, které tragicky přišly o své otce a nedokázaly se s tím vyrovnat, smířit, přijmout smrt milovaného člověka. Je smutný, protože jsem ho – po delší pauze – psala jako první po tom, co od nás táta navždy odešel.
romantika

Jsi jako slunce

296 Kč
263 Kč
Vzdálená řeka - 11%
Schallerovi a Newmanovi jsou odvěkými nepřáteli. Když se na pozemku Schallerových najde lidská kostra, je zřejmé, že se jedná o oběť odporného zločinu. Nenávist mezi rodinami vzplane mohutným plamenem.
romantika

Vzdálená řeka

332 Kč
295 Kč
Zase zoufalé ženy dělají zoufalé věci - 11%
(1x)
Já Václava milovala! Vůbec jsem si neuměla představit, že bych chodila s někým jiným, a kdybych byla jen trochu víc religiózně vychovaná, tak bych každý večer zvedla hlavu k nebi a děkovala bych Bohu, že mi seslal tak dokonalého muže
romantika

Zase zoufalé ženy dělají zoufalé věci

242 Kč
215 Kč
Třísky - 11%
(3x)

Může být život postižené ženy na vozíku úžasně zábavný a plný dobrodružství? Evidentně ano. Šárka, obyčejná dívka z malého města v Sudetech, ve dvaadvaceti letech po nehodě ochrnula.

romantika

Třísky

314 Kč
279 Kč
Sítě z pavučin - 11%
Blanka je mladá a úspěšná herečka, křehká a silná zároveň, ale její osobní život je samý uzel, bolest a zklamání. Svůj osobní život si úzkostlivě chrání, a tak ani nejbližší kolegové a přítelkyně Zoja netuší, jaké tajemství skrývá. Jediným světýlkem
romantika

Sítě z pavučin

296 Kč
263 Kč
Mořeplavec - 11%
Třetí díl mimořádné romantické ságy. Předešlé díly Cizinka, Vážka v jantaru.
romantika

Mořeplavec

539 Kč
479 Kč
Cizí ložnice - 11%
Radka pracuje v realitce a jednoho dne se po návštěvě luxusní vily probouzí v nemocnici. Poutavý příběh od nejprodávanější slovenské autorky.
romantika

Cizí ložnice

269 Kč
239 Kč
Hotýlek v údolí Loiry - 11%
Voňavá káva, vynikající víno, croissanty k snídani, slunce a poklidný venkov – není nic, co by dokázalo pokazit vytouženou dovolenou. Nebo snad ano?
romantika

Hotýlek v údolí Loiry

313 Kč
278 Kč
Vejce a já - 6%
(4x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
romantika

Vejce a já

296 Kč
278 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 133 položek
1 2 3 .. 14 > >>