Nejprodávanější e-knihy v roce 2018
povídky

Předběžné varování - 20%
Autor s nenapodobitelným tvůrčím géniem, nás pomocí své literární alchymie přenáší hluboko do neprobádané země, kde se fantastické stává skutečným a každodenní jasně žhne. Soubor povídek, který zaměstná mysl, sevře u srdce a zatřese s duší.
povídky
Ukázky

Předběžné varování

179 Kč
143 Kč
Strašidelná vagina - 20%
Je těžké milovat ženu, jejíž vagina je bránou do světa mrtvých…
povídky
Ukázky

Strašidelná vagina

160 Kč
128 Kč
Láska v temné ulici
Paříž, New York, Švýcarsko, zapadlý kout amerického venkova – to všechno jsou místa, která Irwin Shaw, jeden z nejlepších amerických prozaiků 20. století, mistrovsky zachytil ve své povídkové sbírce Láska v temné ulici.
povídky
Ukázky

Láska v temné ulici

238 Kč
Bílá zvířata jsou velmi často hluchá - 20%
(3x)
Postavy této knihy jsou si dobře vědomy svých slabostí a za své viny očekávají spravedlivý trest. Pořád se něčeho bojí, hodně se štítí a občas někoho nedopatřením zabijí.
povídky
Ukázky

Bílá zvířata jsou velmi často hluchá

189 Kč
151 Kč
Příšerné příběhy strýce Montaguea - 20%
(7x)
Strýc Montague žije osaměle, jen se svým tajuplným sluhou. Třebaže cesta k jeho ponurému starému domu vede hlubokým strašidelným lesem, malý Edgar svého příbuzného rád navštěvuje. Strýc má totiž nepřebernou zásobu hrůzostrašných historek.
povídky
Ukázky

Příšerné příběhy strýce Montaguea

169 Kč
135 Kč
Náruživý tenista - 20%
Povídky autora oblíbeného románu Tři muži ve člunu.
povídky
Ukázky

Náruživý tenista

129 Kč
103 Kč
Horké výstřiky - 20%
Padesát erotických povídek, v kterých si zkrátka každý přijde na své. Je to kniha, ve které pro romantiku nezbývá moc místa. Kniha plná příběhů. Nejen o vzrušujících zážitcích, ale i tajných snech a představách.
povídky
Ukázky

Horké výstřiky

89 Kč
71 Kč
Ve stínu Říše - 20%
(2x)
Málokdo dokáže představovat tak dokonalé bezcharakterní zlé postavy nebo naopak terče parodie a posměchu jako nacisté. Právě proto jsme dali nacisty na hraní těm nejlepším spisovatelům a spisovatelkám domácí fantastiky napříč generacemi.
povídky
Ukázky

Ve stínu Říše

299 Kč
239 Kč
Zjevení Cthulhu - 20%
(2x)
Výběr z díla jednoho z nejvýznamnějších hororových spisovatelů 20. století. Šestice povídek, mezi nimiž jsou i slavné a klasické texty „Volání Cthulhu“, „Hrůza v Dunwichi“ a „V horách šílenství“.
povídky
Ukázky

Zjevení Cthulhu

165 Kč
132 Kč
Hovno hoří - 20%
(7x)
Kniha autora Šakalích let, která vtipnou formou odhaluje rozdíly mezi mužským a ženským myšlením. Zábavné čtení plné absurdních historek, jež napsal sám život.
povídky
Ukázky

Hovno hoří

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 155 položek
1 2 3 .. 16 > >>