Nejprodávanější tituly v roce 2018
romantika

S rukama na uších - 20%
(2x)
Autorka navazuje na svou knihu Maminko nezpívej. Opět s nadhledem zaznamenává zážitky a zkušenosti s výchovou postižených synů a pozornost věnuje i rodičům. Také vás starost o děti vyčerpává? Nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř.
romantika
Ukázky

S rukama na uších

99 Kč
79 Kč
Klub vášnivých botomanek - 6%
Tři mladé ženy propadly závislosti na botách. Touha koupit si boty je tak velká, že nedokážou odolat, utratí za ně všechny peníze, riskují svoji pověst – ale ty boty musí mít...
romantika

Klub vášnivých botomanek

253 Kč
238 Kč
Dědictví v Champagni - 11%
Autorka románu s břitkým vtipem a nadhledem vystihuje vzájemné soupeření tří dospělých žen uprostřed svěží krajiny Champagne a odhaluje skrytá a nepominutelná pouta sesterských vztahů.
romantika

Dědictví v Champagni

224 Kč
199 Kč
Divnovlásky - 6%
(1x)
Groteskní a inteligentní autobiografie autorky bestselleru Deník šílené manželky v zábavné interpretaci herečky Ańi Geislerové. Příběh v jejím podání má napětí, lehkost, ironii a nadsázku.
romantika

Divnovlásky

252 Kč
238 Kč
Psala jsem pro tebe
Fiktivní deník ženy, která hledala lásku, ale prošla jen bolestnou cestou mnoha zklamání a nenaplnění svého vztahu s možným životním partnerem.
romantika

Psala jsem pro tebe

98 Kč
Matka v koncích - 11%
Kniha je volným pokračováním knihy Matka v krizi.
romantika

Matka v koncích

152 Kč
135 Kč
Ráj na dosah - 11%
(1x)
Na lidi občas padne deprese. Rozvedená Julie se dvěma dorůstajícími potomky balancuje nad propastí nouze a má pocit, že tíhu dlouhotrvající nepřízně osudu už není schopná unést.
romantika

Ráj na dosah

225 Kč
200 Kč
Hvězdy Marmalonu - 11%
Historický román se odehrává v Anglii 1. poloviny 16. století. Chudá a věčně hladovějící Mary Askewová vyrostla v nepředstavitelných rodinných poměrech uprostřed krutosti, násilí, bídy a za neustálé přítomnosti smrti.
romantika

Hvězdy Marmalonu

268 Kč
238 Kč
Leknín - 11%
Ralph je Angličan, oženil se s Thajkou, ale jejich manželství nefungovalo a ona začas zmizela. Přesto Ralph hledání poslušné asijské manželky nevzdává, a tak odjíždí do Japonska, kde chce využít služeb sňatkové agentury.
romantika

Leknín

89 Kč
79 Kč
Křižovatky žen - 11%
Společná publikace dvou úsměvných novel, jejichž hlavními hrdinkami jsou ženy. Ačkoli jejich problémy jsou zcela rozdílné, spojuje je odvaha a chuť nevzdávat se.
romantika

Křižovatky žen

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 201 - 210 z 210 položek
<< < 1 .. 19 20 21