Nejprodávanější tituly v roce 2018
svět

Vietnam s vůní koriandru
Kniha vám představuje Viet Nam, jak jej poznala sama autorka. Podklady byly čerpány z mnoha cest do Asie, z vlastních zkušeností i od místních přátel, kteří aktivně při tvorbě pomáhali.
svět

Vietnam s vůní koriandru

383 Kč
Neznámý Bangladéš
Cestopis z výpravy několika fotografů, kteří zamířili do vzdáleného a dosud méně známého Bangladéše. Bangladéš, exotická země, jednou tak velká jako Česká republika, ale s bezmála 158 milióny obyvatel, patří k nejlidnatějším státům světa.
svět

Neznámý Bangladéš

225 Kč
Nízke Tatry - východ
Turistická a cykloturistická a cykloturistická mapa v mierke 1:50 000 v slovenskej jazykovej mutácii. Zobrazuje celý hrebeň východnej časti Nízkych Tatier od Telgártu po Čertovicu. Mapa je neceniteľnou pomôckou pri atraktívnej hrebeňovke.
svět

Nízke Tatry - východ

119 Kč
Plzeň a okolí pro děti
Ilustrovaný průvodce Plzní a okolím pro rodiny s dětmi, který vám představí Plzeň trochu jinak, než ji znáte.
svět
Ukázky

Plzeň a okolí pro děti

134 Kč
Pozoruhodná místa naší vlasti 2
Kniha přináší další pozoruhodná místa, která, ať již byla vytvořena přírodou nebo lidskou rukou, jsou zajímavá nejen na pohled, ale i skutečností, že se s nimi pojí poutavý příběh. Dozvíte se například, jak a kde vznikala Bible kralická.
svět

Pozoruhodná místa naší vlasti 2

203 Kč
PRAHA centrum 1 : 15 000
Složený plán centra Prahy s informacemi o významných historických a kulturních památkách doplněný detailními plánky Královské cesty a Pražského hradu a rejstříkem ulic.
svět

PRAHA centrum 1 : 15 000

35 Kč
Skrytá krása Čech
(1x)
Na cestu za skrytou krásou Čech vás zvou zkušení spisovatelé a cestovatelé Otomar Dvořák a Josef Pepson Snětivý. S kamerou a fotoaparátem – a s očima otevřenýma – se vydali do míst, jejichž krása je skrytá doslova (a jen místy vystupující na povrch),
svět
Ukázky

Skrytá krása Čech

149 Kč
Slovenský raj
Turistická a cykloturistická mapa v mierke 1:50 000 v slovenskej jazykovej mutácii. Na zadnej strane je vlastivedný informátor, mapa roklín v podrobnej mierke 1:25 000, schematická mapka značkovaných chodníkov Slovenského raja.
svět

Slovenský raj

119 Kč
Thajsko
Nový průvodce Thajsko obsahuje osm místopisných kapitol, které postupují od hlavního města Bangkoku na sever, k hranici s Laosem a Myanmarem. Poté se průvodce obrací směrem na daleký jih, lemující Thajský záliv.
svět

Thajsko

565 Kč
Ze Železných hor až na Island
Když jsem dostal nabídku jet fotografovat na Island, váhal jsem jen několik vteřin. Island je neskutečně nádherná a úžasně krásná země. Island mne ohromil, burácející vodopády, krátery sopek, brodění řek, černé pouště, ledovcové řeky.
svět

Ze Železných hor až na Island

260 Kč
Zobrazuji 211 - 220 z 267 položek
<< < 1 .. 20 21 22 23 24 .. 27 > >>