Nejprodávanější tituly v roce 2018
svět

Do srdce Asie - 11%

Od roku 2002 působí každoročně v jižní části Uzbekistánu poblíž městečka Šerabádu mladý tým archeologů z Univerzity Karlovy v Praze a spolu s uzbeckými badateli pracuje na zaplňování bílých míst na pomyslné historické i skutečné archeologické mapě.

svět

Do srdce Asie

162 Kč
144 Kč
Estonsko - stručná historie států - 11%
Třebaže se Estonsko českému čtenáři může zdát zemí málo známou a vzdálenou, jeho dějiny jsou zajímavé a právě z českého hlediska v mnohém dobře pochopitelné, a dokonce i blízké.
svět

Estonsko - stručná historie států

171 Kč
152 Kč
Sabaloka a Šestý nilský katarakt
(1x)
Svědectví o setkávání čtyř Čechů s krajinou, minulostí a současností Súdánu, exotické a v Česku málo známé africké země.
svět

Sabaloka a Šestý nilský katarakt

83 Kč
Tibet - 20%
Patří Tibet Tibeťanům, nebo je už dávno multikulturní zemí? Jakou roli dnes hraje dalajláma? Co přinese Tibetu budoucnost? Nepokoje ve Lhase a celosvětové protesty proti čínské politice v Tibetu ukazují, že Tibet je pro mnohé fascinující a tajemnou zemí.
svět
Ukázky

Tibet

135 Kč
108 Kč
Svět vzhůru nohama - 11%
Kniha není typickým cestopisem či průvodcem po Patagonii a Novém Zélandu, mnohem spíše je inspirací k osobní návštěvě ještě nepoznaných koutů světa a záznamem o prožitých zkušenostech i myšlenkách, které každé putování neodmyslitelně provázejí.
svět

Svět vzhůru nohama

269 Kč
239 Kč
Praga - Guía por el corazón mágico de Europa - 11%
Podrobný průvodce po památkách a dějinách Prahy vychází vstříc zejména těm návštěvníkům, kterým nestačí pouze encyklopedické průvodcovské informace, ale kteří se snaží naše město pochopit, porozumět mu a hlouběji se s ním sžít.
svět

Praga - Guía por el corazón mágico de Europa

449 Kč
399 Kč
Qajruwán, tuniské město kultury - 11%
Kajruwán byl pro rok 2009 vyhlášen pod ochranou UNESCO městem islámské kultury. Autor se podrobně zabývá nejen jeho vznikem a historií, ale zabývá se i myšlenkou souvislostí s Prahou.
svět

Qajruwán, tuniské město kultury

54 Kč
48 Kč
Větrné mlýny v Čechách, na Moravě, ve Slezsku - 11%
Větrné mlýny se řadí mezi nejstarší technická zařízení. Typické jsou především pro Nizozemí, ale spoustu těchto ojedinělých staveb najdeme i v České republice. Každý mlýn má svou minulost, a někdy i dost dramatickou.
svět

Větrné mlýny v Čechách, na Moravě, ve Slezsku

134 Kč
119 Kč
Praha - 6%
(1x)
Velká fotografická publikace o Praze.
svět

Praha

2 295 Kč
2 160 Kč
Zobrazuji 231 - 240 z 253 položek
<< < 1 .. 22 23 24 25 26 > >>