Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2018
medicína

Ošetřovatelská péče o ženy v šestinedělí - 11%
Publikace je určena pro studentky bakalářského studia oboru porodní asistence, ale může být návodem i pro začínající porodní asistentky na oddělení šestinedělí.
medicína

Ošetřovatelská péče o ženy v šestinedělí

152 Kč
135 Kč
Ošetřovatelství: ideály a realita v ambulantní péči - 11%
Kniha pro budoucí všeobecné sestry. Publikace dobře poslouží i těm, kdo jsou postiženi tzv. profesní slepotou, spočívající v tom, že si chyby a chybičky ve svém chování ne vždy uvědomují.
medicína

Ošetřovatelství: ideály a realita v ambulantní péči

171 Kč
152 Kč
Psychologie hudby v profesionální hudební výchově - 11%
Tento text je určen především studentům hudebních oborů uměleckých škol, kteří si chtějí osvojit základní vědomosti a dovednosti z oblasti hudební psychologie a pedagogiky pro získání tzv. pedagogické aprobace.
medicína

Psychologie hudby v profesionální hudební výchově

132 Kč
118 Kč
Fibrilace síní v běžné praxi - 6%
Fibrilace síní (FS) je nejčastější tachyarytmií, která se u člověka vyskytuje. Její prevalence se odhaduje na 1-2 % a narůstá velmi významně s věkem, v populaci osmdesátníků dosahuje přibližně 10 %. Odborná lékařská publikace.
medicína

Fibrilace síní v běžné praxi

293 Kč
276 Kč
Ostrovy génia - 11%
Kniha Ostrovy génia je určena všem těm, kdo se někdy zabývali úvahami o tom, jak pracuje mysl savanta, a také klinickým lékařům, rodičům, učitelům, terapeutům a dalším osobám, které pečují o osoby se savantským syndromem a jimž není lhostejný jejich osud.
medicína

Ostrovy génia

269 Kč
239 Kč
Vybrané kazuistiky nádorů u adolescentů a mladých  dospělých - 6%

Autoři na konkrétních a velmi zajímavých případech osvětlují problematiku onkologie adolescentů a mladých dospělých, přičemž apelují na včasné rozpoznání a zahájení léčby těchto onemocnění.

medicína

Vybrané kazuistiky nádorů u adolescentů a mladých dospělých

340 Kč
320 Kč
Důvěra v nevědomí - 11%
Kniha je jedinečným přínosem k porozumění psychoterapeutickému procesu, jelikož obsahuje reflexe jednotlivých fází či klíčových momentů jak ze strany analytika, tak klientky. Vedle názorných popisů procesu nabízí i propojení s teoretickými koncepty.
medicína

Důvěra v nevědomí

242 Kč
215 Kč
Jak překonat hazard - 11%
Kniha pojednává o problémech působených hazardem. Postupně se zabývá diagnostikou, krátkou intervencí, léčbou i prevencí hazardního hráčství.
medicína

Jak překonat hazard

230 Kč
204 Kč
Přechodem bez obav - 11%
Cílem knihy je objasnit laické veřejnosti fyziologii i patofyziologii klimakteria a předvést současné možnosti léčby hormonální i nehormonální, léčbu pomocí přípravků OTC a alternativní metody léčby.
medicína

Přechodem bez obav

176 Kč
156 Kč
Biosyntéza - výběr z textů - 11%
Kniha představuje psychoterapeutickou metodu s někomu možná tajemně znějícím názvem biosyntéza. Biosyntéza je moderním přístupem v somatické psychoterapii založeným na integraci poznatků západní psychologie o psychosomatických blocích.
medicína

Biosyntéza - výběr z textů

151 Kč
134 Kč
Zobrazuji 241 - 250 z 257 položek
<< < 1 .. 23 24 25 26 > >>