V Pomalé dietě Marc David ukazuje nový způsob, jak porozumět našemu vztahu k jídlu. Zaměřuje se na kvalitu a na možnosti, jak skrze potěšení z jídla proměnit a vylepšit metabolismus.
Tato publikace je svým obsahem ojedinělá na českém trhu. Je to první kniha, která spojuje požadavky diabetické respektive redukční diety při současné nutnosti vyloučit lepek ze stravy.
To už si nikdy opravdu nepochutnám?
To je otázka všech, kteří chtějí zhubnout
nebo přemýšlí o tom, že se začnou
držet pravidel zdravého životního stylu.
Jak to tedy s tím jídlem doopravdy je
a proč bychom se ho neměli bát?
Knížka by měla pomoci pacientům, kteří se ocitli v situaci, kdy jim lékař předepsal léčbu snižující krevní srážlivost (tzv. antikoagulační léčbu). Autoři knihy čtenáře provádějí problematikou krevní srážlivosti za normálních podmínek.
Zkušená psycholožka a autorka mnoha bestellerů o hubnutí Iva Málková podává v první části knihy srozumitelnou formou praktický návod na změnu životního stylu včetně „nácviku vůle“. Zabývá se i změnou nevhodných myšlenek, emocí a chování.