Nejprodávanější Kniha v roce 2018
horory

Děsivé historky
Co kdyby v poštovní schránce žila příšera?
horory

Děsivé historky

233 Kč
Právo nálezce
Jakou moc má vyprávění příběhů a jak může literatura zasáhnout do života? John Rothstein je věhlasný spisovatel, ale už léta nic nepublikoval. A jeho věrný čtenář Morris Bellamy zuří!
horory

Právo nálezce

360 Kč
Temné léto
(1x)
Píše se léto 1960, a v malém městečku Elm Haven v Illinois vzniká mezi pěti dvanáctiletými chlapci pouto, které nezpřetrhá ani nepředvídatelný běh života.
horory

Temné léto

449 Kč
Mainstream
Současný mladý český pár - Matěj je začínající spisovatel, Klára je na mateřské s dvouměsíční Sárou. Vše by mělo být fajn, jenže Matěj najednou o Klářině minulosti zjistí něco, co mu vyrazí dech.
horory

Mainstream

233 Kč
Trajekt
Dvanáct set natěšených pasažérů se vydává na plavbu mezi Švédskem a Finskem. Jenže na palubě lodi číhá zlo. Trajekt se uprostřed noci ocitne v naprosté izolaci od okolního světa. Není kam utéct. Není jak se spojit s pevninou.
horory

Trajekt

332 Kč
Noční kousky
(2x)
Sbírka povídek inspirovaná rytinami malíře Jacquese Callota. V souhrnném celku vychází tato klasická sbírka v češtině vůbec poprvé od doby svého vydání v roce 1817.
horory

Noční kousky

269 Kč
Srdce v Atlantidě
Pět kratších příběhů, které na sebe volně navazují, se odehrává během několika desítek let v druhé polovině minulého století. Hrdiny provázíme od dětství přes vysokoškolský život až po krutou zkušenost ve Vietnamu.
horory

Srdce v Atlantidě

306 Kč
Pan Mercedes
(3x)
Muž v ukradeném mercedesu úmyslně vjede do fronty na chodníku, na místě zůstane osm mrtvých a patnáct zraněných. Řidič z místa činu zmizí.
horory

Pan Mercedes

360 Kč
Causa Mortis
Kriminální příběh s prvky hororu objevuje pro českou literaturu dosud neznámé prostředí.
horory

Causa Mortis

179 Kč
12 nesmrtelných
Víte, čím se živí bratislavské bludičky, jak se seznámili rodiče Lucase Hildebrandta nebo proč je dobré být mrtvý? To vše a mnohé další se dovíte v antologii sestavené z povídek a novel vybraných Akademií SFFH.
horory
Ukázky

12 nesmrtelných

338 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 46 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>