Nejprodávanější hudba v roce 2018
ostatní

Advent
Album Advent sice přináší záznam z adventního koncertu Javorů, avšak vedle lidových koled a zhudebněných básní se zimní tematikou nahrávka obsahuje i další známé písně z repertoáru sourozenců Ulrychových.
ostatní

Advent

269 Kč
Milostné vzpomínky na Čp. 8
Album Milostné vzpomínky na Čp. 8 je připomínkou slavné folkové skupiny první poloviny osmdesátých let a poctou jejímu zakladateli a leaderovi – Jaroslavu J. Ježkovi, písničkáři velkého hlasu i talentu, jemuž osud dopřál pobýt na tomto světě 28 let.
ostatní

Milostné vzpomínky na Čp. 8

270 Kč
Nejlepší české vánoční koledy
30 klasických vánočních koled.
ostatní

Nejlepší české vánoční koledy

89 Kč
At Home
Iva Bittová & Čikori natočili zcela nové písně na album At Home. Devět autorských skladeb skvělým způsobem navazuje na legedární Bílé Inferno a to nejen obsazením či poetikou, ale i svou písňovou formou a celkovým zvukem nahrávky.
ostatní

At Home

314 Kč
Live - Malostranská beseda 1979 - 1980
Sestřih dvou koncertů významného českého písničkáře představuje Petra Lutku v jeho nejsilnější podobě. Někdejší člen sdružení Šafrán odehrál na dvou koncertech v Malostranské besedě v listopadu 1979 a březnu 1980 průřez svým nejosvědčenějším repertoá
ostatní

Live - Malostranská beseda 1979 - 1980

315 Kč
Pro mě na

Dvojalbum vydané v září roku 2016 vzniklo vzájemnou tvůrčí inspirací tří hráčů: Petr Nikl – zpěv a texty, Petr Korbelář – klapkodastrová kytara, Jan Kotulán- bambusová flétna. Obsahuje šestnáct autorských písní.

ostatní

Pro mě na

399 Kč
Meditace 1
Meditace uvolní vnitřní napětí nasbírané během života. Zaposlouchejte se do slov doprovázených hudbou, jež vás povedou do vlastního nitra, kde budete moci následně pracovat sami na sobě.
ostatní

Meditace 1

213 Kč
Z ruky zobať
Na CD Z ruky zobať kapela završuje svůj přerod z čistě bluesové kapely na autentickou písničkářskou formaci, která ve stylu Toma Waitse vypráví příběhy z nekonformního prostředí.
ostatní

Z ruky zobať

269 Kč
Hodovnice
Hodovnice je původní staroslovanský název beskydské hory Godula. První a poslední písnička (Hodovnice a Godula) mají proto stejná slova i melodii (i když jde spíše o zaříkávání), rozdíl je v aranžích. Mezi těmito dvěma písničkami zazní devět dalších, které jsou odkazem na staré předkřesťanské zvyky.
ostatní

Hodovnice

224 Kč
Desatero
DESATERO tvoří už tisíce let základní pravidla člověčenství. Dvě kamenné desky, které Bůh na hoře Sinaj předal Mojžíšovi. První deska obsahuje přikázání o vztahu člověka k Bohu, druhá deska mluví o vztahu k lidem.
ostatní

Desatero

224 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 103 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 11 > >>