Nejprodávanější e-knihy v roce 2018
rodina a dítě

Nová kniha o těhotenství a mateřství - 20%
Ojedinělá celobarevná publikace českých autorů popisuje zásady plánovaného rodičovství, způsoby přirozeného i umělého otěhotnění, první známky těhotenství.
rodina a dítě
Ukázky

Nová kniha o těhotenství a mateřství

424 Kč
339 Kč
Psychodidaktika - 20%
Procesy učení a vyučování jsou mnohem složitější, než se původně zdálo. Jejich zákonitosti je však nutné poznat a naučit se je efektivně využívat v pedagogické praxi.Moderní publikace zkušených pedagogů analyzuje mechanismy a typy paměti.
rodina a dítě
Ukázky

Psychodidaktika

229 Kč
183 Kč
Obecná didaktika - 20%
Učebnice obecné didaktiky představuje myšlenkový systém, který vás uvede do vymezené vědní oblasti. Logické utřídění látky a vhled do soustavy jejího výkladu poskytuje studujícím teoretické poznání.
rodina a dítě
Ukázky

Obecná didaktika

339 Kč
271 Kč
Pedagogika - 20%
Tato publikace slouží k základní orientaci v pedagogice jako moderní vědě. Je koncipována jako učebnice základů pedagogiky a didaktiky s úvodem do sociální pedagogiky, pedagogického výzkumu a diagnostiky žáka.
rodina a dítě
Ukázky

Pedagogika

271 Kč
217 Kč
Těhotenství a mateřství - 20%
Zodpovědní rodiče chtějí být na příchod svého potomka připraveni.
rodina a dítě
Ukázky

Těhotenství a mateřství

407 Kč
326 Kč
Péče o novorozence a kojence - 20%
Hledáte spolehlivou radu a pomoc při péči o novorozené děťátko? Tato příručka českých odborníků vám ji poskytne. Přehledný rádce pro novopečené maminky si získal velkou oblibu a nyní vychází již ve čtvrtém vydání.
rodina a dítě
Ukázky

Péče o novorozence a kojence

203 Kč
162 Kč
Na cestě od lilie k růži - 20%
Publikace o netradičně tradicionalistické metodě výchovy, založené na zásadách waldorfské pedagogiky a čerpající z duchovního odkazu českého pedagoga Přemysla Pittera, je určena všem, kdo pečují o děti předškolního věku.
rodina a dítě
Ukázky

Na cestě od lilie k růži

135 Kč
108 Kč
Soukromá a firemní školka od A do Z - 20%
Publikace ukazuje čtenáři, že založit školku — ať již soukromou, firemní nebo jinou formu předškolního zařízení, nemusí být vůbec obtížné.
rodina a dítě
Ukázky

Soukromá a firemní školka od A do Z

254 Kč
203 Kč
Škola v přírodě hrou - 20%
Jedete s dětmi na školu v přírodě a hledáte náměty na zpestření výuky? Právě jste je našli! Kniha má pomoci učitelům, vychovatelům, vedoucím turistických oddílů a všem, kteří tráví čas s dětmi.
rodina a dítě
Ukázky

Škola v přírodě hrou

229 Kč
183 Kč
Inkluzivní vzdělávání - 20%
Monografie je věnována pedagogickému konceptu, podle nějž by všechny děti měly navštěvovat třídy hlavního vzdělávacího proudu, a to bez ohledu na stupeň svého postižení.
rodina a dítě
Ukázky

Inkluzivní vzdělávání

271 Kč
217 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 161 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 17 > >>