Nejprodávanější e-knihy v roce 2018
rodina a dítě

Jak na šikanu - 20%
Šikana je zrádná, jejím terčem se může stát i dítě tělesně a duševně vyspělé, s velmi dobrým rodinným zázemím, které však neumí nebo není ochotno "výt s vlky". Šikana má různé formy a správný postup se musí případ od případu lišit.
rodina a dítě
Ukázky

Jak na šikanu

186 Kč
149 Kč
Pohyb s říkadly pro nejmenší - 20%
Již v prenatálním období můžeme u dětí pozorovat pohybové aktivity, které se po narození dále rozvíjejí. Přinášíme vám proto knihu plnou námětů, říkanek a praktických ukázek, jak vést své ratolesti zajímavou formou k pohybu již od útlého věku.
rodina a dítě
Ukázky

Pohyb s říkadly pro nejmenší

212 Kč
170 Kč
Spratek - 20%
(4x)
Kniha je pozitivním svědectvím o síle pedagogických a terapeutických prostředků, a pedagoga představuje jako přítele, který neváhá pro dítě překonávat různé těžkosti.
rodina a dítě
Ukázky

Spratek

255 Kč
204 Kč
Vztah matky a dcery - 20%
(1x)
Matka a dcera. Vztah pevnější než skála a zároveň často velice komplikovaný. Za celou lidskou historii se popsaly stohy papíru o Oidipovském či Elektřině komplexu a spoustě jiných, ale na matky a dcery se zdá se trošku pozapomnělo.
rodina a dítě
Ukázky

Vztah matky a dcery

157 Kč
126 Kč
Vztah matky a syna - 20%
Vztah matky a syna není jen na jedné straně starání se o dítě a na straně druhé bezmezná důvěra v rodiče a později snad i "přechodná" revolta.
rodina a dítě
Ukázky

Vztah matky a syna

135 Kč
108 Kč
Bulimie - 20%
(1x)
Mentální bulimií trpí v České republice každá dvacátá dívka. První náznaky tohoto psychického onemocnění můžeme vysledovat již u dívek kolem čtrnáctého roku věku.
rodina a dítě
Ukázky

Bulimie

169 Kč
135 Kč
Mé dítě má autismus - 20%
Kniha Mé dítě má autismus je věnována všem rodičům, kteří vychovávají dítě s poruchami autistického spektra. Publikace matky autistického dítěte poodhaluje čtenáři každodenní starosti i radosti péče o dítě s touto poruchou.
rodina a dítě
Ukázky

Mé dítě má autismus

144 Kč
115 Kč
Povídání a hry s českými příslovími - 20%
Je až s podivem, jak moc je český jazyk bohatý. Vždyť kolik má jenom přísloví! Petr Kukal, autor knížky, kterou právě držíte v ruce, jich napočítal padesát, a to určitě nejsou zdaleka všechna.
rodina a dítě
Ukázky

Povídání a hry s českými příslovími

110 Kč
88 Kč
Cvičení a sport v těhotenství - 20%
Vynikající, přehledná a srozumitelná příručka pro těhotnou ženu vychází z ryze českého prostředí. Je přístupná cenou, pojetím, volbou cvičení všem budoucím maminkám, doporučí jak se udržet ve fyzické kondici celé těhotenství.
rodina a dítě
Ukázky

Cvičení a sport v těhotenství

167 Kč
134 Kč
Speciální pedagogika - 20%
Snaha léčit choroby a napravovat vady či poruchy je stejně stará jako nemoci a postižení. Ovšem i tam, kde léčba není možná, lze usilovat o kvalitní výchovu, vzdělávání, osobnostní rozvoj a začlenění handicapovaného člověka do společnosti.
rodina a dítě
Ukázky

Speciální pedagogika

246 Kč
197 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 161 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 17 > >>