Nejprodávanější tituly v roce 2018
právo

Nový občanský zákoník - Náhrada škody - 11%
Orientujte se v novém občanském zákoníku! Převratné změny v občanském právu se od 1. ledna 2014 dotknou úplně každého.
právo

Nový občanský zákoník - Náhrada škody

179 Kč
159 Kč
Právo na pomezí diktatury a demokracie - 11%
Čtvrtstoletí od listopadu 1989 je příležitostí nejen připomenout si výročí sametové revoluce a znovu se ohlédnout do historie poválečných let a komunistické vlády, ale také bilancovat polistopadový vývoj z pohledu právního vyrovnání se s minulostí.
právo

Právo na pomezí diktatury a demokracie

207 Kč
184 Kč
Zákoník práce - 11%
Ucelený soubor komentovaného zákoníku práce a dalších bezmála 40 základních právních předpisů z oblasti pracovního práva.
právo

Zákoník práce

116 Kč
103 Kč
Pracovní právo v kontextu občanského práva - 6%
Kniha představuje komplexní pojednání o vztahu pracovního a občanského, analyzuje nejdůležitější teoretické aspekty a zohledňuje také významné historické a komparativní souvislosti. Zaměřuje se především na praktické problémy.
právo

Pracovní právo v kontextu občanského práva

213 Kč
200 Kč
Proces s protektorátní vládou - 11%
Publikace analyzuje z právního a politologického hlediska poválečný proces s protektorátní vládou. V úvodu rozebírá politickou a společenskou situaci, za níž se proces konal, a hodnotí právní normy, na jejichž základě byla sestavena žaloba.
právo

Proces s protektorátní vládou

216 Kč
192 Kč
Slovník církevního práva - 20%
Slovník církevního práva je prvním českým slovníkem specializovaným na vysvětlení pojmů souvisejících s organizací jednotlivých církví. Všímá si všech významnějších prvků jejich vnitřních systémů a právních ustanovení.
právo
Ukázky

Slovník církevního práva

220 Kč
176 Kč
Lékař a právo - 20%
Kniha "Lékař a právo" není teoretickým právnickým dílem, ale příručkou obsahující věcné praktické údaje, které by měl znát každý lékař i jiný samostatně pracující zdravotník.
právo
Ukázky

Lékař a právo

319 Kč
255 Kč
Nové jevy v právu na počátku 21. století - sv. 3 - Proměny veřejného práva - 11%

Třetí svazek připravované pětidílné monografie Nové jevy v právu na počátku 21. století, jejíž autorský kolektiv vede profesor Michal Tomášek a hlavními redaktory jednotlivých dílů jsou vědečtí pracovníci Právnické fakulty UK.

právo

Nové jevy v právu na počátku 21. století - sv. 3 - Proměny veřejného práva

257 Kč
228 Kč
Rukověť začínajícího prodejce - 20%
Jste začínajícím obchodníkem, prodejcem či obchodním zástupcem? Chcete se vyvarovat zbytečných chyb a být co nejúspěšnější? Pak se pro vás tato knížka stane neocenitelným pomocníkem plným rad a zkušeností od těch nejúspěšnějších kolegů.
právo
Ukázky

Rukověť začínajícího prodejce

157 Kč
126 Kč
Zákoník práce v praxi - 11%
Publikace, která zohledňuje všechny nejnovější novely zákoníku práce, čtenářsky atraktivním způsobem shrnuje základy právní úpravy pracovně-právních vztahů s důrazem na vznik, změny a zánik pracovního poměru a související otázky.
právo

Zákoník práce v praxi

287 Kč
255 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 70 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>