Nejprodávanější knihy v roce 2018
medicína

Vývojová psychologie - 14%
Publikace svou vyváženou koncepcí poskytujekomplexní pohled na problematiku psychického vývoje jedince. Toto vydání je v mnohém aktualizováno a doplněno o nové poznatky.
medicína

Vývojová psychologie

427 Kč
367 Kč
Hraniční porucha osobnosti a její léčba - 11%
Publikace se věnuje jedné z nejčastějších poruch osobnosti, která výrazně zhoršuje kvalitu života zejména mladým lidem – brání jim ve studiu, v práci i v kontaktu s vrstevníky, v navazování a udržování partnerských vztahů.
medicína

Hraniční porucha osobnosti a její léčba

413 Kč
367 Kč
Sociální mozek - 11%
Kniha je náročná. Je určena všem zájemcům o neurovědecké aspekty sociálního poznávání, prožívání a chování: lékařům, psychologům, právníkům, sociálním pracovníkům, případně i filosofům.
medicína

Sociální mozek

288 Kč
256 Kč
Dějiny medicíny - 11%
Dějiny medicíny Roye Portera jsou mimořádným dílem, jež shrnuje a hodnotí celý dosavadní vývoj praktické medicíny i lékařské vědy. Autor se snaží zachytit stále rychlejší a dynamičtější pokrok medicíny, uvědomuje si však i její současné limity.
medicína
Ukázky

Dějiny medicíny

1 347 Kč
1 198 Kč
Vývojová psychologie - 11%
Publikace podává srozumitelný výklad vývoje člověka napříč celým životním cyklem. Zachycuje proměny lidské psychiky a chování od početí a prenatálního života až po umírání a smrt.
medicína

Vývojová psychologie

755 Kč
671 Kč
O psychologii bytí - 11%
(1x)
Jednou z nejčastěji citovaných teorií v oblasti lidské motivace je bezpochyby hierarchie lidských potřeb Abrahama H. Maslowa. Podle tohoto autora jsou lidské potřeby uspořádány od nejnižších k nejvyšším.
medicína

O psychologii bytí

431 Kč
383 Kč
Člověk ve zdraví i v nemoci - 11%
Publikace je společným dílem téměř čtyř desítek autorů – zkušených lékařů. Přináší základní poznatky o prevenci a podpoře zdraví ve stáří, o zdravém způsobu života a psychologii stáří i důležité informace z oblasti sociálního zabezpečení.
medicína

Člověk ve zdraví i v nemoci

378 Kč
336 Kč
Nové kapitoly ze sociálního lékařství a veřejného zdravotnictví - 11%
Učební text přináší studentům aktuální a nezbytné informace o široké problematice sociálního lékařství a veřejného zdravotnictví. Text je užitečný nejen pro studenty, ale také pracovníky ve zdravotních a sociálních službách.
medicína

Nové kapitoly ze sociálního lékařství a veřejného zdravotnictví

261 Kč
232 Kč
Změna k lepšímu
Přehledně koncipovaná kniha byla původně psána pro ty, kdo sami usilují o změnu, a obsahuje četné sebeposuzovací nástroje, kazuistiky a příklady. Je však vhodná i pro ty, kdo v rámci své profese pracují s lidmi, kteří se potýkají s emočními problémy.
medicína

Změna k lepšímu

134 Kč
Akutní stavy na interním oddělení - 11%
Autoři popisují nejčastější situace, s nimiž se může mladý internista setkat při zařazení do pohotovostních služeb. Důraz na jednoduchost a přehlednost umožňuje okamžitě rozpoznat závažné problémy a rychle se rozhodnout, jak je řešit.
medicína

Akutní stavy na interním oddělení

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 257 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 26 > >>