Nejprodávanější knihy v roce 2018
medicína

Genetika - 11%
Druhé české vydání Genetiky přichází po osmi letech od vydání prvního. Během této doby se ve vědě, která prožívá tak bouřlivý rozvoj, objevila celá řada nových a zásadních poznatků – a tato učebnice je prezentuje.
medicína

Genetika

1 546 Kč
1 374 Kč
Poruchy sexuální preference - 11%
Kniha renomovaného odborníka poskytuje komplexní pohled na celou problematiku, zabývá se klasifikací poruch sexuální preference, etiologií, diagnostikou a terapií (představuje biologické formy léčby, psychoterapeutické přístupy ...
medicína

Poruchy sexuální preference

450 Kč
400 Kč
Abraham. Člověk a symbol
Společně s autory můžeme sledovat pohnutý osud Abrahama, člověka, který byl předurčen k tomu, aby se stal předzvěstí a symbolem všech utrpení a strádání, zkoušek a strastí, které postihly a stále postihují lidi jako jednotlivce a Židy jako kolektiv.
medicína

Abraham. Člověk a symbol

81 Kč
Manuál moderního nonkonformisty - 11%
(2x)
Publikace se skládá ze tří částí.
V první nazvané Teorie nonkonformismu se čtenář seznámí se základními myšlenkami kontrariánství. Jedná se o stručný příspěvek ke klasifikaci a typologii nonkonformismu a konformismu.
medicína

Manuál moderního nonkonformisty

126 Kč
112 Kč
Užitečné tabulky pro praxi nejen v interních oborech - 11%
Skvělá příručka, kterou nosí každý začínající lékař v kapse svého pláště. Informace z mnoha převážně interních oborů – algoritmy, hodnocení výsledků, přehledné tabulky, vybrané postupy diagnostiky i léčby…
medicína

Užitečné tabulky pro praxi nejen v interních oborech

629 Kč
559 Kč
Esence psychonautiky - 11%
(1x)
Jaké poznání nám mohou zpřístupnit psychedelika? Naše kultura za „poznání“, resp. „vědění“ pokládá obvykle něco poj­menova­tel­né­ho, ideálně vyčíslitelného. Tomu se ovšem prožitky, které nám tyto látky zprostředkovávají, ze své podstaty vyhýbají.
medicína

Esence psychonautiky

163 Kč
145 Kč
Císařský řez - 11%
V mnoha zemích světa se dnes alespoň jedno dítě ze čtyř rodí císařským řezem. Toto je první kniha, která se zabývá všemi klíčovými otázkami spojenými s tímto zákrokem.
medicína
Ukázky

Císařský řez

306 Kč
272 Kč
Vděčnost - 12%
(1x)
Ve čtveřici esejí, které světoznámý neurolog Oliver Sacks napsal na sklonku svého života, se jejich autor vyrovnává se stárnutím, nemocí a smrtí.
medicína

Vděčnost

102 Kč
90 Kč
Psychoanalytická diagnóza - 11%
(1x)
Kniha Nancy McWilliamsové představuje jeden z mála textů, který zpřístupňuje psychoanalytické teorie osobnosti i začínajícím praktikům na poli dynamické psychoterapie.
medicína

Psychoanalytická diagnóza

719 Kč
639 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 257 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 26 > >>