Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2018

Nebojte se klasiky! - Petr Iljič Čajkovskij
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Petra (Pjotra) Iljiče Čajkovského se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte třeba s kým si vyměnil přes tisíc dopisů.

Nebojte se klasiky! - Petr Iljič Čajkovskij

179 Kč
Nebojte se klasiky! - Wolfgang Amadeus Mozart
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Wolganga Amadea Mozarta se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte třeba víc o tom, jak zlíbal císařovnu.

Nebojte se klasiky! - Wolfgang Amadeus Mozart

179 Kč
Příběhy pro potěchu duše
Soubor krátkých příběhů ze života, malých podobenství, bajek a zamyšlení vede čtenáře k uvažování, přináší jim naději, povzbuzení, radost i poučení a klade jim otázky týkající se lidského jednání, způsobu života a vzájemných lidských vztahů.

Příběhy pro potěchu duše

224 Kč
Sekyra
(3x)
Úspěšný autobiografický román o hrdinově návratu do rodné vsi a rodinné minulosti čte Jan Kačer.

Sekyra

179 Kč
Svědkyně ohně
(6x)
V ústavu pro dívky se sklony k destruktivnímu chování dojde k děsivé vraždě jedné z chovanek ...

Svědkyně ohně

314 Kč
The Vole - Hraboš hrdina
Nadšení čtenáři pohádek o hraboších a jejich osudech si brzy vyžádali i zvukovou podobu své oblíbené knihy. Pro vydání ve formátu audioknihy namluvil autorský výběr textu Jan Hartl v domácím studiu Vladimíra Merty.

The Vole - Hraboš hrdina

213 Kč
Ucho
Příběh o ochromujícím strachu a lámání charakterů. Rozhlasová verze divadelní hry Lenky Procházkové podle scénáře Jana Procházky ke slavnému trezorovému filmu Ucho.

Ucho

89 Kč
Za barevným sklem
(1x)
Příběh dospívání výrazného umělce, zasazený do kouzelné atmosféry starých Dejvic a Hanspaulky. Čtou Ondřej Vetchý a Ivan Hlas.
S autorovou hudbou a písničkami (Pod oknem, Franceska, Všechno bude krásný, Miláčku, vrať se!) Režie Dimitrij Dudík.

Za barevným sklem

198 Kč
Koule
(2x)
Hlavní hrdinkou komedie Koule je bývalá slavná atletka, která v rozhlasovém studiu rekapituluje svůj dosavadní život plný komických, trapných ale i bolestných protikladů. Uvedení inscenace v lednu 2011 vyvolalo nebývalý ohlas.

Koule

89 Kč
Tančím tak rychle, jak dokážu
(1x)
Autobiografická zpověď úspěšné emancipované ženy, scenáristky a režisérky newyorské televize, která mobilizovala všechny síly své osobnosti, aby dokázala žít bez návykových medikamentů.

Tančím tak rychle, jak dokážu

382 Kč
Zobrazuji 561 - 570 z 584 položek
<< < 1 .. 55 56 57 58 59 > >>