Nejprodávanější e-knihy v roce 2018
sport a fitness

Volejbal - kondiční příprava - 20%
První kniha na českém a slovenském trhu, která přináší konkrétní východiska a přímou realizaci specifického a řízeného kondičního zatížení ve volejbale. Dá se použít jako přímý návod a postupovat podle ní v kondiční přípravě v průběhu celého roku.
sport a fitness
Ukázky

Volejbal - kondiční příprava

174 Kč
139 Kč
Výživa pro maximální sportovní výkon - 20%
Každého člověka vyznávajícího aktivní životní styl často trápí otázka kdy a co jíst. A právě nutriční timing, tedy optimální načasování příjmu těch správných živin, podporující maximalizaci výkonu a energie, je velmi důležitý pro tvorbu svalové tkáně.
sport a fitness
Ukázky

Výživa pro maximální sportovní výkon

271 Kč
217 Kč
Pohybové hrátky v netradiční dny - 20%
Publikace nabízí učitelkám, cvičitelkám i rodičům pohybová cvičení a hry pro předškolní a mladší školní děti, která lze využít v nevšední dny spojené s významnými událostmi v roce, např. o Velikonocích, během karnevalu, při oslavách Dne matek...
sport a fitness
Ukázky

Pohybové hrátky v netradiční dny

111 Kč
89 Kč
Posilování - kondiční kruhový trénink - 20%
Kruhový trénink je díky své pestrosti oblíbenou formou posilování kondičních i výkonnostních sportovců. Autorka vybrala vhodné posilovací cviky, prováděné s váhou vlastního těla i s jednoduchým náčiním, a seřadila je do 28 ukázkových programů.
sport a fitness
Ukázky

Posilování - kondiční kruhový trénink

161 Kč
129 Kč
Atletická příprava - 20%
Kniha je určena především začínajícím trenérům, učitelům ZŠ a všem, kteří chtějí začít s atletickým tréninkem. Autor se zaměřuje především na základní informace potřebné k vedení dětí od mladšího školního věku po dorost.
sport a fitness
Ukázky

Atletická příprava

169 Kč
135 Kč
Lezení na umělých stěnách - 20%
(1x)
Lezení na umělých stěnách je dynamicky se rozvíjející sportovní disciplína, která přitahuje hlavně mladší ročníky populace, ale oslovuje i starší sportovní a kondiční lezce.
sport a fitness
Ukázky

Lezení na umělých stěnách

104 Kč
83 Kč
Běháme po Praze a okolí - 20%
Běháte rádi pro radost nebo kondici a nebaví vás absolvovat potřebné kilometry neustále na stejném místě? Všem rekreačním i závodním sportovcům přinášíme 35 nejzajímavějších běžeckých lokalit v Praze a jejím blízkém okolí o celkové délce téměř 500 km.
sport a fitness
Ukázky

Běháme po Praze a okolí

139 Kč
111 Kč
Fotbalová školička - 20%
Fotbalová školička seznamuje děti ve věku od 4 do 6 let zábavnou a všeobecnou formou se základy fotbalu. Všem trenérům a rodičům malých fotbalových adeptů přinášíme první ucelenou publikaci zaměřenou speciálně na tuto věkovou skupinu.
sport a fitness
Ukázky

Fotbalová školička

149 Kč
119 Kč
Cyklistika - 20%
Po překonání začátečnických problémů se mnoho cyklistů snaží využívat kolo jako prostředek nejen ke zdolávání vzdáleností, ale především ke zvyšování nebo alespoň udržování kondice a zlepšování vlastní výkonnosti. Jak přistupovat k tréninku této velmi šir
sport a fitness
Ukázky

Cyklistika

149 Kč
119 Kč
Posilování - 20%
Známá propagátorka a trenérka fitness a aerobiku připravila společně se svojí dcerou knížku, přinášející soubor účelových posilovacích cvičení, která jsou uspořádána podle anatomicko-fyziologického působení na jednotlivé oblasti pohybového ústrojí.
sport a fitness
Ukázky

Posilování

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 128 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 13 > >>