Vydáním Učebnice ájurvédy vstoupilo ájurvédské vzdělávání do nové etapy. Jedná se o první učebnici ájurvédské medicíny, napsanou pro západní studenty. Její vydání by mělo na Západě přispět k rozvoji prvních skutečných ájurvédských vysokých škol.
Onemocnění, jako jsou nemoci srdce a cév, rakovina, cukrovka, vysoký krevní tlak, Parkinsonova či Alzheimerova choroba (a další), si každý rok i u nás vyžádají desítky tisíc lidských životů. Tak tomu být ale nemusí.
Trauma a paměť je neocenitelnou publikací pro terapeuty, kteří se chtějí zdokonalit ve své praxi, pro laiky, kteří chtějí lépe porozumět tomu, jak mysl a mozek uchovávají a rozřešují traumata.
Díky citlivému přístupu autorky, jejímu moudrému vhledu a jasnému a srozumitelnému výkladu odhalíme kořeny poruch příjmu potravy, porozumíme jejich fungování a zjistíme, že dokonce mají svůj účel.
Revoluce v opravdovém jídle nabízí návrat ke způsobu, jakým bychom měli jíst. Je to strava s nízkým obsahem sacharidů, vysokým obsahem tuků a žádným cukrem.
Superpotraviny jsou všude okolo nás. Jestli jste si doposud mysleli, že pocházejí jen ze vzdálených zemí jako chia semínka nebo goji, můžete to nyní přehodnotit: rostlinné energetické balíčky pro detoxikaci a anti-aging.
Kniha našich předních odborníků vychází pro velký zájem v novém, již čtvrtém vydání, které autoři aktualizovali s ohledem na nejnovější poznatky a zkušenosti z praxe.
Jádro ájurvédské praxe, tak jak nám ho představuje Dr. Lad, spočívá v pozorování každého momentu prostřednictvím plynulého, nepřerušovaného toku pozornosti, při němž nedochází k žádné projekci toho, co by mohlo nebo mělo být.