Nejprodávanější Kniha v roce 2018
umění

Ukaž, co děláš!
(3x)
Praktický návod jak sdílet tvořivost s celým světem...
umění

Ukaž, co děláš!

314 Kč
Apatie k ďáblu
(3x)
V memoárech Nicka Kenta, hudebního publicisty, jenž svá nejlepší novinářská léta strávil jako dopisovatel světoznámého New Musical Expressu, před námi ožívá rocková scéna sedmdesátých let.
umění

Apatie k ďáblu

296 Kč
Atmosféry
V devíti kapitolách se autor zamýšlí nad tím, co vytváří pro člověka příjemnou atmosféru, prostor, v němž se člověk dobře cítí, a v jakém smyslu a míře k ní přispívá právě architektura.
umění

Atmosféry

359 Kč
Ivo Loos
(3x)
Ač byl Ivo Loos (1934-2009) celoživotní profesí architekt, významně se zapsal i do dějin moderní české dokumentaristiky.
umění

Ivo Loos

405 Kč
Eva Davidová
(1x)
Etnografka, socioložka a historička umění Eva Davidová (* 1932) patří mezi zakladatele české romistiky. Fotografie každodenního života Romů z let 1956–95, publikované v přítomné knize, jsou uměleckým dokumentem cesty, kterou Romové za tu dobu prošli.
umění

Eva Davidová

300 Kč
Krkonoše. Karkonosze. Riesengebirge.
(2x)
Soubor zahrnuje lokality od západního cípu Krkonoš počínaje Harrachovem a Novým Světem, až po Žacléř a Trutnov na východě, českou i slezskou stranu Krkonoš, včetně Broumovského výběžku s Adršpachem a Teplickými skalami až po kladskou Hejšovinu.
umění

Krkonoše. Karkonosze. Riesengebirge.

448 Kč
Záhádky
(1x)
Záhádky jsou další Niklovou autorskou knihou a navazují na Lingvistické pohádky. Jde o komplexní umělecké dílo, které malé i větší čtenáře zavádí do světa hravé fantazie. Kniha obdržela cenu Magnesia Litera 2008 pro nejlepší knihu roku.
umění

Záhádky

538 Kč
Kutná Hora
(1x)
Jako další z edice UNESCO vydává nakladatelství FOIBOS BOOKS knihu o historickém jádru Kutné Hory s chrámem sv. Barbory a katedrálou Nanebevzetí Panny Marie v Sedlci.
umění

Kutná Hora

431 Kč
Praha moderní 2. díl
(1x)
Druhý díl úspěšného průvodce po moderní pražské architektuře první poloviny dvacátého století zachycuje slovem a obrazem další dvě stovky slavných, ale i méně známých, avšak architektonicky pozoruhodných staveb.
umění

Praha moderní 2. díl

359 Kč
Na tahu s MacGowanem
(1x)
Kniha netradičních rozhovorů s netradiční postavou rockové scény Velké Británie, zpěvákem a textařem skupiny Pogues.
umění

Na tahu s MacGowanem

169 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>