Nejprodávanější Kniha v roce 2018
umění

Jindřich Halabala and UP závody Brno
Jindřich Halabala, the main architect of UP závody as of 1930, greatly influenced the formation of the production program of the company. He contributed to the development of the products and to the advertising and sales strategies.
umění

Jindřich Halabala and UP závody Brno

539 Kč
Moskva 1937
V období masivních čistek se Sovětský svaz uzavíral okolnímu světu. Výjimkou se v těchto vypjatých časech stal 1. všesvazový sjezd sovětských architektů, uspořádaný v červnu 1937 v Moskvě za účasti renomovaných zahraničních tvůrců.
umění

Moskva 1937

315 Kč
Česká architektura 2015-2016
Cílem ročenky české architektury (v letošním roce jde o sedmnáctý svazek ediční řady) je pravidelně podávat zprávu o aktuální situaci a vývoji oboru nejen odborné, ale především laické veřejnosti a přinášet inspiraci a podněty k veřejné diskusi.
umění

Česká architektura 2015-2016

630 Kč
Jan Tříska
Byl Romeem i Lorenzacciem, byl Faustem i Radúzem, byl králem Learem i Igorem Hnízdem. Byl lecčíms, ale stále zůstával mužem a klukem s nestárnoucí duší a kouzlem, které se nedá naučit ani vypočítat.
umění

Jan Tříska

179 Kč
Maestro Václav Zapadlík
To nejlepší z tvorby Václava Zapadlíka, světově uznávaného malíře, který se specializuje na obrazy s tématikou historických vozů.
umění

Maestro Václav Zapadlík

674 Kč
Who The Fuck Is David Koller?
Unikátní knižní rozhovor básníka Milana Ohniska s legendárním českým rockerem Davidem Kollerem — zpěvákem, bubeníkem, lídrem kapely Lucie, ale taky neúnavným bojovníkem proti komunistům a zkorumpovaným politikům.
umění
Ukázky

Who The Fuck Is David Koller?

269 Kč
Vyprávět příběh
Vyprávět příběh, kniha, která už dlouho chybí na českém trhu. Legendární scenárista a spisovatel Jean-Claude Carriere, držitel Oscara za celoživotní dílo, vypráví s přehledem a humorem o řemeslu literáta, ...
umění

Vyprávět příběh

268 Kč
Fotografie, socha, objekt
V této knize se texty historiků a kritiků umění, filozofů, sociologů a umělců soustředí na rozhraní mezi fotografií a sochou.
umění

Fotografie, socha, objekt

163 Kč
Srdce zlomený
(2x)

Historky z alternativního undergroundu. "Když srdce zdobí smuteční páska, je čas na posledního práska. Láska je zapeklitá věc." Muzikant Ondřej Hejma se ve své nové knize vzpomínek vrací do roku 2013 a sleduje vývoj událostí v kultuře, politice, rodině i v oblasti srdce.

umění

Srdce zlomený

242 Kč
Válka za studena/Serving it cold
(1x)
Poprvé knižně publikovaný soubor Válka za studena je podobenstvím o kroužení kolem jádra nicoty. Fotografie ze základní vojenské služby v Československé lidové armádě obnažují svět mužů zavlečených do pasti, jíž je hra na vojáky.
umění

Válka za studena/Serving it cold

405 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>