Nejprodávanější tituly v roce 2018
romantika

Ve stínu erbu
(1x)
Román z období Francie za vlády Ludvíka XV, určený především ženám.
romantika
Ukázky

Ve stínu erbu

169 Kč
…a štěstí osleplo - 11%
Děj knihy se odehrává ve chvíli, kdy se Helena – matka dvou dětí – chystá do nemocnice na operaci a zároveň se dozvídá o záměru svého muže začít podnikat. Přichází manželská krize, která postupně přeroste v rozpad rodiny.
romantika

…a štěstí osleplo

242 Kč
215 Kč
Extáze
(2x)
Alma Mahler-Schindlerová. Oduševnělá múza, zdrženlivá dáma, anebo poživačná nymfomanka?
romantika

Extáze

89 Kč
Hroši nepláčou - 11%
(1x)
Sbírka povídek a fejetonů populární spisovatelky Haliny Pawlowské, které jsou prodchnuté laskavým humorem a neutuchajícím optimismem.
romantika

Hroši nepláčou

206 Kč
183 Kč
Křehký slib - 20%
Karin a Max. Ona obyčejná studentka botaniky, on bohatý finančník – dva mladí lidé, kteří zdánlivě nemají nic společného, dokud v nich po vzájemném setkání nevzplane nová chuť k životu a láska jim nepoloží svět k nohám.
romantika
Ukázky

Křehký slib

179 Kč
143 Kč
Za jasné noci - 11%
Když Emily prchne před domluveným sňatkem na farmu v severozápadní Austrálii, nečeká, že ji tak okouzlí zdejší krajina, i Liam, syn jejích zaměstnavatelů. Liam je zasnoubený s půvabnou Glenys a pro Emily je těžké poručit svému srdci...
romantika

Za jasné noci

296 Kč
263 Kč
Borůvky - 11%
Fejetony a povídky Barbary Nesvadbové poutavě, často sarkasticky, někdy s nadhledem, ale vždy s krystalickou upřímností vypráví o ženském světě.
romantika

Borůvky

224 Kč
199 Kč
Lovec věna - 20%
Dva roky po konečné porážce Napoleona se panství Fallstone ocitne opět v krizi, a Fergusson Fleming, baron z Fallstone, hledá cestu, jak se z finančních problémů dostat.
romantika
Ukázky

Lovec věna

119 Kč
95 Kč
Malé černé a devět žen - 20%
Půvabný, vtipný a neodolatelně hravý román, vynalézavě propojující osudy devíti žen prostřednictvím jedněch malých černých, které každé z nich vstoupí do života a vnesou do něj podmanivé kouzlo.
romantika
Ukázky

Malé černé a devět žen

229 Kč
183 Kč
Sen - 20%
Stojím a rozhlížím se kolem dokola. Všude je jen tma. Doufám, že zahlédnu nepatrné světélko, abych věděla, kudy se mám vydat pro pomoc. Vyčerpáním sotva popadám dech. Nohy mě bolí, chodidla už skoro necítím. Boty jsem někde ztratila.
romantika
Ukázky

Sen

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 205 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 21 > >>