Nejprodávanější tituly v roce 2018
kuchařky

Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy - Norman W. Walker - 10%
Hlavní část publikace tvoří popis šťáv z jednotlivých druhů ovoce a zeleniny, jejich kombinace pro léčbu různých neduhů a nemocí a také tabulky s poměry významných látek.
kuchařky

Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy

288 Kč
259 Kč
Přejme si být štíhlí: 11 klíčů k ideální váze - Pierre Franckh - 10%
(3x)

Hubnutí je zcela snadné. Musíme jen vědět jak! Můžeme své tělo ovlivňovat silou mysli? Jednoznačně ano. Mnoho lidí v posledních letech dosáhlo ideální hmotnosti podle návodu a rad Pierra Franckha - s lehkostí!

kuchařky

Přejme si být štíhlí

279 Kč
251 Kč
Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni - Kamila Skopová - 10%
(2x)
Vánoční publikace Kamily Skopová (1944), výtvarnice a folkloristky, žijící v malé roubence na Vysočině u Hlinska, zpřítomňuje atmosféru českých Vánoc skrz téma, jež je v rámci vánočních zvyků dodnes u nás nejživější - tj. téma sváteční kuchyně.
kuchařky

Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni

99 Kč
89 Kč
99 způsobů, jak zhubnout - David Frej
(1x)
V této knize najdete jednoduše formulovaná a praktická doporučení, která se osvědčila při hubnutí a udržení přiměřené váhy. Informace vycházejí z prověřených principů ájurvédské celostní medicíny a nových vědeckých poznatků.
kuchařky
Ukázky

99 způsobů, jak zhubnout

79 Kč
Jsou rostliny k jídlu?: Jak se zdravě stravovat a vyhnout se potížím nejen při rostlinné stravě - Jiří Hotzký - 10%
(2x)
Kniha seznamuje s nástrahami při konzumaci běžné rostlinné stravy a dává návod, jak zeleninu a ovoce upravit, aby našemu tělu neškodily a předaly mu výživné látky a energii.
kuchařky

Jsou rostliny k jídlu?

248 Kč
223 Kč
Kulinářské cesty po České republice - Dominic James Holcombe - 10%
Kulinářské cesty Dominica Jamese po České republice jsou gurmánskou výpravou po nejzajímavějších kulinářských místech republiky. Je plná nádherných fotografií a představuje vývoj gastronomické scény a pohostinství v České republice.
kuchařky

Kulinářské cesty po České republice

655 Kč
590 Kč
Makrobiotické nedělní vaření + DVD - Dagmar Lužná - 10%
Dá se u vaření relaxovat? Upravené a doplněné vydání této oblíbené knihy přináší inspiraci, jak společně změnit způsob přípravy nedělního oběda v zábavu a pochutnat si na pokrmech prověřených letitými zkušenostmi autorky.
kuchařky

Makrobiotické nedělní vaření + DVD

99 Kč
89 Kč
Chvála české kuchyně - bible české gastronomie - Yvetta Dörflová, Hugo Schreiber, Jarmila Schreiberová - 10%
Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie.
kuchařky

Chvála české kuchyně - bible české gastronomie

649 Kč
584 Kč
Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, A-Ž: komplet - Jaroslav Vašák
(3x)
Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl?
kuchařky
Ukázky

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, A-Ž

199 Kč
Hojnost: Kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně - Yotam Ottolenghi - 10%
Yotam Ottolenghi se po úspěchu svých restaurací a knih řadí ke světovým kulinářským špičkám. Proslulost mu přináší nejenom psaní o jídle, ale také osobitý přístup k vaření zeleninových jídel. V publikaci naleznete 120 jedinečných zeleninových receptů
kuchařky

Hojnost

499 Kč
449 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 316 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 32 > >>