Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2018

Havel
(6x)
Zvuková verze biografie podrobně postihující nesmírně zajímavé osudy Václava Havla, velké osobnosti naší země.

Havel

335 Kč
Maigret - Je tu Felicie

Vypadalo to jako obyčejná vražda… To by se k ní ale nesměla připlést ta holka s čelem jako umíněná koza! V idylické čtvrti venkovského charakteru na předměstí Paříže je zavražděn postarší muž.

Maigret - Je tu Felicie

260 Kč
Thovt symfonie stvoření

Tato intenzivní Thovtova frekvenční meditace umožňuje pocítit, že MY, Prvotní zdroj, vesmír a Země jsme JEDNÍM. Pomůže reaktivovat světelné tělo a srdeční centrum, naši křišťálovou čakru – a naladí ji na frekvenci nové éry lidstva.

Thovt symfonie stvoření

315 Kč
Thovt: pratón-frekvence duše

Thovtovy meditace k transformaci frekvence jsou novým a jedinečným nástrojem vnímání a změny tělesných vibrací. Tento nástroj nosí každý v sobě. Jeho dokonalé využití vede k mistrovství nad hmotou.

Thovt: pratón-frekvence duše

405 Kč
To
(3x)
Americké město Derry ve státě Maine má už od svého vzniku znepokojivé statistiky úmrtnosti, především co se týče dětí a dospívajících… Každých sedmadvacet let tu nastává období plné smrti, které často vyvrcholí katastrofou, tragédií nebo masakrem.

To

969 Kč
Vražda v Orient-expressu
(1x)

Vrah je mezi námi – ve vlaku. Hercule Poirot, jehož naléhavý telegram odvolá z Istanbulu do Anglie, jen tak tak získá místo v luxusním rychlíku Orient expres. Ve vlaku jej osloví bohatý Američan Ratchett, který požádá o ochranu, protože se obává, že

Vražda v Orient-expressu

305 Kč
Znamení Jidáš
Na Pražském hradě došlo k neslýchanému zločinu. Přímo v úředním paláci byl jedné noci zavražděn zemský sudí Dobřej a v jeho těle byla nalezena dýka se satanskými znaky...

Znamení Jidáš

314 Kč
Husitská epopej I. - Za časů krále Václava IV.
(1x)
Sedmidílná sága vypráví o událostech slavné i pohnuté doby 15. století v Českém království.

Husitská epopej I. - Za časů krále Václava IV.

359 Kč
Doktor Proktor a prdicí prášek
(2x)
Knihy Joa Nesboho nejsou jen pro dospělé, ale i pro děti! První dobrodružství s doktorem Proktorem právě začíná – originální příběh plný humoru, fantazie, slovních hříček a ztřeštěných situací tentokrát ve zvukové podobě .

Doktor Proktor a prdicí prášek

241 Kč
Muž jménem Ove
(16x)
O lásce, pořádném nářadí a o tom, proč je důležité jezdit saabem.
Ukázky

Muž jménem Ove

296 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 591 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 60 > >>