Nejprodávanější knihy v roce 2018
umění

Houser
Malíř a sochař Milan Houser společně s fotografem Martinem Polákem vyhledali a zdokumentovali okolo padesáti privátních míst, kde se Houserovy obrazy ocitly po prodeji nebo darování.
umění

Houser

288 Kč
Chrám bez boha nad Prahou - 78%
(1x)
Kniha významného českého historika Jana Galandauera čtivě, ale současně zasvěceně přibližuje dějiny Národního památníku na Vítkově, tvořícího jednu z dominant Prahy.
umění

Chrám bez boha nad Prahou

238 Kč
53 Kč
Jak odlesk měsíce v jezeře
Antologie Jak odlesk měsíce v jezeře. Česká teorie a kritika umění v genderových souvislostech, 1865–1945 se věnuje roli genderu v české umělecké teorii a kritice od druhé poloviny 19. století do konce druhé světové války.
umění

Jak odlesk měsíce v jezeře

531 Kč
Jan Knap
Katalog výstavy kreseb a obrazů z výstav v Galerii ART Chrudim a Galerie Ostrov-Galerie umění Karlovy Vary.
umění

Jan Knap

135 Kč
Jiří Valenta
(1x)
Jiří Valenta (1936 -1991), významný malíř českého informelu a protagonista takzvaných Konfrontací. Po opuštění Československa v roce 1968, navázal na svou dosavadní tvorbu, ale nepodařilo se mu najít napojení na německou galerijní scénu.
umění
Ukázky

Jiří Valenta

720 Kč
Jiří Votruba
(1x)
Nejnovější katalog pražského malíře a grafického designéra Jiřího Votruby potěší všechny jeho příznivce a překvapí ty, co ho dosud neznají. Shrnuje tvorbu z posledních let a přináší typicky votrubovsky barevný svět.
umění
Ukázky

Jiří Votruba

252 Kč
Karikatura a její příbuzní
Kniha představuje karikaturu a další projevy humoru i satiry zejména v jejich vizuální podobě během „dlouhého 19. století“.
umění

Karikatura a její příbuzní

891 Kč
Kdo je ten chlap?
(1x)
Jedna z nejlepších knih, které byly dosud napsány o Bobu Dylanovi. Daltonův styl psaní je sám o sobě unikátní, jde do hloubky, soustřeďuje se na podstatné a zároveň dokáže bavit.
umění

Kdo je ten chlap?

403 Kč
Kvartýr
Ústřední postavou Urzidilovy povídky Poslední zvonění (Kvartýr) je služka, jejíž pány donutí nacisté uprchnout. Zanechají jí nejen byt a veškeré vybavení, ale i peníze. Náhlé a ničím nezasloužené štěstí najednou začne nabývat až hororových obrysů.
umění

Kvartýr

95 Kč
Mary Duras
Strhující životní příběh vynikající sochařky Mary Duras (1898–1982) se odehrál na pozadí pohnutých dějinných událostí 20. století, které významně ovlivnily její soukromý i umělecký život.
umění

Mary Duras

621 Kč
Zobrazuji 941 - 950 z 1000 položek
<< < 1 .. 93 94 95 96 97 .. 100 > >>