Nejprodávanější e-knihy v roce 2018
beletrie

Čert tě vem - 20%
(2x)
24 letý, krásný, mladý muž, Michal, co má rád sex, peníze a sám sebe. O deset let starší Marek, který už něčeho v životě dosáhnul a ví, co chce. Dva rozdílní kluci. Přesto se jednoho večera potkají na internetové seznamce.
beletrie
Ukázky

Čert tě vem

99 Kč
79 Kč
Dějiny mírného pokroku v mezích zákona - 21%
Politické a sociální dějiny strany mírného pokroku v mezích zákona napsal Jaroslav Hašek v letech 1911-12 a pojal je jako historii pražské bohémy, scházející se v hospůdkách U zlatého litru, u Bláhů, u Svíčky, v Kravíně a jinde.
beletrie
Ukázky

Dějiny mírného pokroku v mezích zákona

29 Kč
23 Kč
Faraonův soud - 20%
Správce egyptské provincie Manéthon zneužívá mladou služku Laylu, jejího muže přinutí k vyloupení starého hrobu a pak se svědků zbaví. Jediná Layla přežije a s novorozeným synem se jí podaří uniknout do Théb, kde se jí ujme královská manželka Teje.
beletrie
Ukázky

Faraonův soud

199 Kč
159 Kč
Filmové komedie II. - 20%
V této knize na vás čekají takové pecky jako Jára Cimrman ležící, spící, Kulový blesk, Nejistá sezóna, Rozpuštěný a vypuštěný a Trhák.
beletrie
Ukázky

Filmové komedie II.

254 Kč
203 Kč
Hříšná světice
O počátcích českého státu toho víme pramálo, naše vědomosti se opírají jen o drobné zmínky ve starých kronikách a útržkovité archeologické nálezy, které připouštějí různý výklad.
beletrie
Ukázky

Hříšná světice

199 Kč
Charlotta - 20%
(2x)

Masarykovi byli moderní pár. Oba byli velcí idealisté, přemýšliví, kosmopolitní. Rebelovali v oblasti náboženství, manželství i výchovy dětí. Ne všechno ale tehdejší společnost dokázala přijmout.

beletrie
Ukázky

Charlotta

279 Kč
223 Kč
Chlupaté štěstí / Shaggy Luck - 21%
Tyto skutečné příběhy všech mazlíčků jsem vám vymňoukal já, kocour Mikeš, který sice v botách nechodil, ale zato ve Vídni žil a žije dodnes i se svou sestrou Micilinkou.
beletrie
Ukázky

Chlupaté štěstí / Shaggy Luck

78 Kč
62 Kč
Insomnie - 20%
Spánková paralýza, znepokojivé zvuky, nezvaní hosté… Noci ve starém domě na Žižkově třídě v Českých Budějovicích jsou pro mladého muže, který se přistěhoval ke své přítelkyni, stále hrůznější. Co bzučí ve stěnách?
beletrie
Ukázky

Insomnie

119 Kč
95 Kč
Kam čert nemůže…nastrčí manžela
Zuzana se vdává mladá... Ne proto, že je těhotná, ale Dušan je její velkou láskou, a když ji v měsíční noci romanticky požádá o ruku, přikývne. Je jí devatenáct a myslí si, že manželství je vstupenkou do ráje....
beletrie
Ukázky

Kam čert nemůže…nastrčí manžela

179 Kč
Kantor - 20%
Historie českého pohraničí očima českého kantora.
beletrie
Ukázky

Kantor

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>