Nejprodávanější e-knihy v roce 2018
beletrie

Sebeléčení - 20%
(1x)
Pozoruhodné vyprávění o životě a práci Meira Schneidera, jenž se narodil s těžkým poškozením zraku – prakticky slepý, ale sám sebe vyléčil pomocí skrytých zdrojů a možností lidského těla.
beletrie
Ukázky

Sebeléčení

198 Kč
158 Kč
Smrt s příchutí nebe - 20%
Kniha obsahuje jedenáct krimi povídek.
beletrie
Ukázky

Smrt s příchutí nebe

82 Kč
66 Kč
Svědectví z planety F63 - 20%
Autobiografický příběh zachycující život s duševní nemoci zvanou hraniční porucha osobnosti. Autorka používá popis nehostinné planety jako metaforu pro to, co je pro většinu lidí neznámé a těžko pochopitelné.
beletrie
Ukázky

Svědectví z planety F63

99 Kč
79 Kč
Údolí lilií - 20%
Nečekaná bouře svede pod jednu střechu několik osob různého původu, povolání, názorů a životních cílů. Zatímco venku zuří živly, krátí si dlouhou chvíli vyprávěním příběhů, přičemž nevědomě odhalují své povahy, zklamání, motivace a cíle.
beletrie
Ukázky

Údolí lilií

198 Kč
158 Kč
Výsek - 20%
(2x)
Jedenáct let vycházely pravidelně v časopise Čilichili sloupky Pavlač Emila Hakla. Zveřejnit všechny by nejspíš bylo čtenářsky neúnosné, a tak jsme se vydali osvědčenou cestou autorského výběru.
beletrie
Ukázky

Výsek

166 Kč
133 Kč
Vzplanutí - 20%
(1x)
Známe skutečně dobře své přátele? Můžeme věřit tomu, že jsou opravdu dobrými lidmi? Víme s jistotou, že jsou šťastní ve vztahu či v manželství? Co když ten, kdo působí jako milý a dobrý člověk, je ve skutečnosti tím, kdo svou drahou polovičku týrá?
beletrie
Ukázky

Vzplanutí

95 Kč
76 Kč
Vzrušený šepot - 20%
Na pozadí jednoho pražského bytového domu jsou vykreslené vztahy mezi lidmi a jejich osudy. Jedná se o napínavé dílo, které v sobě nese jak napětí detektivky, tak jemný humor.
beletrie
Ukázky

Vzrušený šepot

99 Kč
79 Kč
www.bez-bot.cz - 20%
Kniha pojednává o problematice tělesně handicapovaných a je primárně určena pro teenagery. Je psána vtipným jazykem, bez jakéhokoli moralizování a zbytečného sentimentu. Střízlivě a úderně.
beletrie
Ukázky

www.bez-bot.cz

159 Kč
127 Kč
Závity ulit - 20%
Život píše svoje vlastní osudy a zaznamenává je do minulosti každého z nás, tak jako závity ulit, nedají se smazat nebo změnit, ačkoli bychom dali cokoli za to, kdybychom se jich mohli jednou pro vždy zbavit. A nakonec je musíme přijmout a začít psát nové, mnohdy povedenější, příběhy.
beletrie
Ukázky

Závity ulit

170 Kč
136 Kč
Zpáteční lístek do nebe - 20%
Málokterému člověku se stane, že se ocitne na rozcestí, kde si podává ruku život se smrtí, jako se to přihodilo Dianě Londinové, hlavní hrdince tohoto příběhu. Co bude, až tady nebudeme? Existuje Nebe? Je Bůh?
beletrie
Ukázky

Zpáteční lístek do nebe

90 Kč
72 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100