Nejprodávanější tituly v roce 2018
romantika

Toxo
Toxoplasma gondii je parazit, který zvolna a velmi nenápadně mění povahu svého hostitele. Zpomaluje jeho reakce, posouvá jeho vnímání, působí, že se chová vyšinutě, vlastně proti svým zájmům.
romantika

Toxo

224 Kč
Všechno je v pohodě
(1x)
Od té doby, co Marina nechala celý svůj život za sebou, s nikým ze své minulosti nemluvila.
romantika

Všechno je v pohodě

269 Kč
Cesta Osudu
(4x)
Sára jede se svým nejlepším přítelem Dominikem na svůj rozlučkový večírek se svobodou, neboť se další den má provdat za svého přítele a partnera Samuela.
romantika
Ukázky

Cesta Osudu

149 Kč
Matky to chtěj taky
Román autorky bestselleru Deník šílené manželky je vášnivým příběhem o mateřské lásce, ženské sexualitě a svobodě; o tom, že nejenom muži touží po mladých dívkách, ale že i v tomto směru se jim ženy vyrovnají.
romantika

Matky to chtěj taky

116 Kč
Ostrov svobody
Svobodná Lucie je na začátku své cesty za vysněnou kariérou. Přilétá na roční stáž na české ambasádě do chudé Havany. Žije v luxusní čtvrti plné prominentních diplomatů. Zdá se, že se vše ubírá tím správným směrem.
romantika

Ostrov svobody

269 Kč
Hračka
Třetí, upravené vydání erotického bestselleru Hračka autorky Sylvy Lauerové (Otrok, Michael2007, ed. Královny slz a ostružin), jedné z nejkontroverznějších osobností české literární scény.
romantika

Hračka

251 Kč
Pozlátko
Ema žije v luxusní vile, rozmazlovaná blahobytem, láskou a volností, o níž se jiné ženě ani nesní. Nic pro ni není nemožné ani nedostupné. Manžel by jí snesl i modré z nebe a synek Erik ji denně obdařuje roztomilým dětským úsměvem.
romantika

Pozlátko

296 Kč
Rusovláska
Když Tereza přijde o práci asistentky, přemýšlí, kde vzít rychle peníze na živobytí. Její přítel fotograf odjel dělat reportáž do zahraničí, a ona si musí poradit sama. Proto se nechá zaměstnat jako domina, ...
romantika
Ukázky

Rusovláska

129 Kč
Milostná strategie
Čerstvá absolventka vysoké školy Soňa se snaží vymanit z důsledků ne příliš šťastného dětství, problematického vztahu s matkou a soužití s otcem-alkoholikem. Zároveň si bolestně, ale cílevědomě buduje nové zázemí ve vztahu s Petrem.
romantika

Milostná strategie

152 Kč
Božský bastard
(1x)
Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný – a naprosto neodolatelný. Božský bastard.
romantika

Božský bastard

358 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 203 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 21 > >>