Nejprodávanější audioknihy na CD - leden 2019

Psi z Rigy
Druhý díl detektivní série nejprodávanějšího švédsky píšícího autora Henninga Mankella zavede komisaře Wallandera do Lotyšska po pádu Sovětského impéria, kde oficiální struktury stále ovládají příznivci bývalého režimu těsně propojení s mafií.

Psi z Rigy

269 Kč
Volání kukačky
(11x)
Vzrušující detektivní román J. K. Rowlingové, napsaný pod pseudonymem Robert Galbraith.

Volání kukačky

332 Kč
Zmizet
Soubor tří vynikajících povídek, jejichž hlavním tématem jsou sourozenecké vztahy a zdánlivé i skutečné křivdy, jaké si z dětství pamatuje každý z nás. Magnesia Litera 2010: Kniha roku

Zmizet

161 Kč
Živočichopis
Jestliže patříte mezi fanoušky Macha a Šebestové a jejich utrženého sluchátka, nesmí vám chybět ani naše pohádkové příběhy Miloše Macourka v neopakovatelném podání Petra Nárožného.

Živočichopis

224 Kč
Čarodějka z Portobella
(2x)
V tomto příběhu a jeho napínavé zápletce pracuje Paulo Coelho s tématem ženské síly, lásky, hledání vlastního já a zpřístupnění se energiím světa.

Čarodějka z Portobella

269 Kč
Heda Gablerová
Inscenace natočená roku 2000 Českým rozhlasem.

Heda Gablerová

134 Kč
Vyhnání Gerty Schnirch
(3x)
Noc z 30. na 31. 5. 1945. Gerta Schnirch, matka několikaměsíční dcerky, je jen s osobními věcmi „odsunuta" společně s ostatními brněnskými Němci směrem na Vídeň.

Vyhnání Gerty Schnirch

314 Kč
Ekonomie dobra a zla
(2x)
Druhé, značně rozšířené a prohloubené vydání autorovy prvotiny publikovalo v roce 2011 prestižní nakladatelství Oxford University Press. Od té doby kniha oslovuje čtenáře po celém světě.

Ekonomie dobra a zla

257 Kč
Kvak a Žbluňk jsou kamarádi
(1x)
Úsměvné a hřejivé vyprávění o dvou kamarádech, zeleném žabákovi Kvakovi a hnědém ropušákovi Žbluňkovi. Audioknih v interpretaci Vojtěcha Dyka a Jakuba Prachaře.

Kvak a Žbluňk jsou kamarádi

212 Kč
Volá první republika!
Mluví: Tomáš Garrigue Masaryk, Milada Horáková, František Křižík, Jan Antonín Baťa, Josef Čapek, Vladislav Vančura, Josef Suk, Jaroslav Ježek, Josef Skupa, Vlasta Burian, Martin Frič, Růžena Nasková a mnozí další.

Volá první republika!

195 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 133 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 > >>