Nejprodávanější Kniha - leden 2019
historické romány

Rozervané království - 11%
Jindřich z Lipé sedí ve věži pevného hradu Týřov, ale pokud si král Jan Lucemburský myslel, že když přidusí a později možná i odsekne hlavu hydry odbojných českých pánů, mýlil se.
historické romány

Rozervané království

305 Kč
271 Kč
Panský dům a jeho dědictví - 11%
Augsburg 1920. Panský dům hledí optimisticky vstříc budoucnosti. Paul Melzer se po návratu z ruského zajetí ujal vedení továrny a dopomohl rodinné firmě získat zpět starou slávu.
historické romány

Panský dům a jeho dědictví

539 Kč
479 Kč
Husitská epopej VII. - Za časů Vladislava Jagellonského - 11%
Poslední díl ságy představuje léta, kdy se českým králem stal Vladislav Jagellonský, jemuž se postupně podařilo otupit ostří nepřátelské zahraniční politiky, zvláště té papežovy.
historické romány

Husitská epopej VII. - Za časů Vladislava Jagellonského

422 Kč
375 Kč
Čtvrtý králův pes - 11%
(2x)
Děj románu zavádí čtenáře na přelom 14. a 15. století do doby vlády Václava IV. Do království, kde každý bojuje s každým, se po mnoha letech vrací z Itálie Hynek Tas z Boru, tvrdě vycvičený středověký osobní strážce.
historické romány

Čtvrtý králův pes

305 Kč
271 Kč
Vážka v jantaru - 11%
Vážka v jantaru je druhým dílem světově úspěšné románové série Cizinka. Třetí díl této mimořádné ságy čtenáři naleznou v knize Mořeplavec.
historické romány

Vážka v jantaru

539 Kč
479 Kč
Sharpův úder - 12%
Sedmý příběh série o Richardu Sharpovi, nyní poručíku britské armády v době napoleonských válek, se odehrává na jaře roku 1809 v Portugalsku.
historické romány

Sharpův úder

112 Kč
99 Kč
Baudolino - 6%
(10x)
V románu se autor slavného Jména růže opět vrací do středověku. Vesnický uličník Baudolino, rodák ze severní Itálie, se v lese setkává s Fridrichem Barbarossou ...
historické romány

Baudolino

331 Kč
311 Kč
Panský dům a jeho dcery - 11%
(1x)
Marie a Paul Melzerovi si užívají rodinného života, ale jejich štěstí netrvá dlouho. Vypukla první světová válka a muži narukují na frontu.
historické romány

Panský dům a jeho dcery

449 Kč
399 Kč
Inkvizitor - 11%
Kniha navazuje na děj Lučištníka (první díl trilogie Hledání svatého grálu), v němž se mladý lučištník Thomas vydává do Francie pomstít smrt svých blízkých, zúčastní se prvních bitev stoleté války a osud mu přiřkne úkol najít svatý grál.
historické romány

Inkvizitor

269 Kč
239 Kč
Kacířka - 11%
Třetí a zároveň poslední díl ze série Hledání svatého grálu, ve kterém se Thomas dovídá nové věci o grálu, je svědkem dalších zločinů černého rytíře a dokončuje svou osobní válku i poslání, jež mu bylo svěřeno.
historické romány

Kacířka

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 48 položek
1 2 3 .. 5 > >>