Nejprodávanější tituly - leden 2019
pedagogika, didaktika

Najděte si svého marťana - 11%
(12x)
V knize Marka Hermana objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Najděte si svého marťana

260 Kč
231 Kč
Speciálněpedagogické minimum pro učitele - 11%
Do škol přichází stále více žáků se speciálními vzdělávacími potřebami (SVP). Může se jednat o děti, které již mají určitou diagnózou stanovenou, ale i o jedince, kteří ji nemají.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Speciálněpedagogické minimum pro učitele

261 Kč
232 Kč
Moderní didaktika - 11%
Tato publikace neopakuje teoretické výčty definic předchozích autorů, ale čtivou formou ukazuje cestu k efektivnímu praktickému vyučování. Výukové metody a aktivity jsou vybrány a popsány tak, aby byly použitelné pro všestranné použití.
pedagogika, didaktika

Moderní didaktika

719 Kč
639 Kč
Nauč mě, abych udělal sám? - 11%
Komplexní, pečlivě sestavená publikace, psaná srozumitelným způsobem, pro všechny, kteří se chtějí seznámit se základy pedagogiky Montessori.
pedagogika, didaktika

Nauč mě, abych udělal sám?

134 Kč
119 Kč
Jak přežít šikanování
Šikana. Téma, které se týká každé školy a dokonce i každé školní třídy. Děti, které někdo šikanoval, se cítí podobně. Nechápou, proč se staly obětí šikanování, nerozumí tomu, co se děje.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Jak přežít šikanování

134 Kč
Škola bez poražených - 11%
(1x)
Tato kniha je příručkou, která chce pomoci učitelům zvládnout vypjaté situace. Učí je mluvit s žáky způsobem, který posiluje vzájemný vztah, a řešit konflikty tvůrčím způsobem, který přináší oboustrannou spokojenost.
pedagogika, didaktika

Škola bez poražených

306 Kč
272 Kč
Můj velký sešit Montessori - angličtina - 3 až 6 let - 11%
Montessori způsob, který nabízí dětem ve věku 3 až 6 let více než 60 různých rozvíjejících aktivit k objevování základních anglických slovíček.
pedagogika, didaktika

Můj velký sešit Montessori - angličtina - 3 až 6 let

314 Kč
279 Kč
Můj velký sešit Montessori - matematika - 3 až 6 let - 11%
Montessori způsob, který nabízí dětem ve věku 3 až 6 let více než 100 úkolů pro postupný rozvoj matematického myšlení a dovedností dítěte.
pedagogika, didaktika

Můj velký sešit Montessori - matematika - 3 až 6 let

314 Kč
279 Kč
Hádanky pro předškoláky od 5-6 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Hádanky pro předškoláky od 5-6 let

89 Kč
79 Kč
Pedagogika pro učitele - 14%
Základní učební text je nepostradatelný pro všechny studenty pedagogických oborů na pedagogických, filozofických, přírodovědeckých fakultách a na ČVUT v jejich praktické vzdělávací činnosti s důrazem na současné pedagogické ideje, trendy i vědění.
pedagogika, didaktika

Pedagogika pro učitele

464 Kč
399 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 44 položek
1 2 3 .. 5 > >>