Nejprodávanější audioknihy - leden 2019
světová

Stopařův průvodce galaxií - 11%
(18x)
Kultovní humorný sci-fi román plný nepřekonatelných hlášek a neotřelých nápadů. Pozemšťana Arthura Denta, mimozemšťana Forda Perfecta i robota Marvina, stále v těžké depresi, si určitě každý oblíbí... čte Vojtěch Dyk
světová

Stopařův průvodce galaxií

269 Kč
239 Kč
Petr Pan - 11%
(1x)

Klasická pohádka z pera skotského novináře, dramatika a spisovatele Jamese Matthewa Barrieho.

Všechny děti až na jedinou výjimku vyrostou. Tou výjimkou je Petr Pan. Nechtěl být nikdy dospělý, a proto zůstal navěky dítětem, aby si mohl pořád hrát.

světová

Petr Pan

269 Kč
239 Kč
Vražda na faře - 11%
(2x)
Kdo je vinen z vraždy plukovníka Protheroea? Muž, kterého nikdo neměl rád, naposledy vydechl na faře ve vesničce St. Mary Mead. Násilná smrt vyvolá řadu otázek a podezření ulpí na sedmi místních. Kdo z nich měl skutečně motiv k vraždě?
světová

Vražda na faře

269 Kč
239 Kč
Příšerné příběhy strýce Montaguea - 11%
(5x)
Strýc Montague žije osaměle, jen se svým tajuplným sluhou. Třebaže cesta k jeho ponurému starému domu vede hlubokým strašidelným lesem, malý Edgar svého příbuzného rád navštěvuje. Strýc má totiž nepřebernou zásobu hrůzostrašných historek.
světová

Příšerné příběhy strýce Montaguea

269 Kč
239 Kč
Záhada tří čtvrtin - 11%
(1x)
Hercule Poirot, nejoblíbenější detektiv na světě, přichází v dalším stylovém, ďábelsky chytrém příběhu s tajemstvím, zasazeném tentokrát do Londýna roku 1930.
světová

Záhada tří čtvrtin

359 Kč
319 Kč
Děti z Bullerbynu - 20%
(1x)
Připravili jsme v audio podobě výběr těch nejlepších příběhů z oblíbené knížky Astrid lindgrenové, které originálním způsobem vypráví herečka Libuše Šafránková. Mluvené slovo doprovází veselá, rozpustilá a místy zasněná hudba Skladatele Zdeňka Zdeňka.
světová
Ukázky

Děti z Bullerbynu

199 Kč
159 Kč
6x Sherlock Holmes - 11%
(1x)
Výběr z již legendární knihy povídek Dobrodružství Sherlocka Holmese.
světová

6x Sherlock Holmes

161 Kč
143 Kč
Maigret v akci - 11%

Vyšlo najevo, že ten chlap cestoval bez jízdenky. Ať mrtvý, nebo vrah. V mezinárodním rychlíku Hvězda severu je nalezeno tělo muže, který byl k nerozeznání podobný dalšímu cestujícímu téhož vlaku. Mohlo by jít o zločince hledaného v mnoha zem

světová

Maigret v akci

269 Kč
239 Kč
Loutkář - 11%
(1x)
Od případu Hadrového panáka uplynulo osmnáct měsíců. Hrůza z něj se stále vznáší nad Londýnem, detektiv Wolf zmizel. A jeho kolegyně seržantka Emily Baxterová čelí další sérii nezvyklých vražd...
světová

Loutkář

314 Kč
279 Kč
Temný karneval - 11%
(1x)
Ačkoli byl Ray Bradbury především mistrem žánru science fiction, ve své tvorbě se neomezoval pouze na něj.
světová

Temný karneval

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 60 položek
1 2 3 .. 6 > >>