Nejprodávanější audioknihy - leden 2019
děti a mládež

Pohádky o princeznách - 11%
Každá princezna je jiná: jedna hodná a druhá zlobivá, další nechutnají ani ty nejvybranější pochoutky…Jestli pak podle jména uhádneš, která je která? V knížce se jich ukrývá celkem devět, ale je tu i desátá. Kdopak to asi je?
děti a mládež

Pohádky o princeznách

179 Kč
159 Kč
Popelka a další pohádky - 11%
Nejznámější české pohádkové příběhy vyprávějí Libuše Šafránková, Pavel Trávníček a další. Ústřední dvojice z filmu Tři oříšky pro Popelku se v nahrávacím studiu vrátila k českým pohádkám slavným i díky filmovému zpracování.
děti a mládež

Popelka a další pohádky

210 Kč
186 Kč
Příšerné příběhy vánoční - 6%
Praskající oheň v krbu, plíživé kroky křupající ve sněhu a doslova mrazivé tušení hrůzy. V sedmi příbězích prodchnutých tajuplnou, strašidelnou atmosférou čeká na čtenáře spousta geniálně nečekaných zvratů.
děti a mládež

Příšerné příběhy vánoční

254 Kč
239 Kč
Puntíkáři - 11%
(1x)
První díl nepřekonatelně vtipné série Miloše Kratochvíla Pachatelé dobrých skutků s názvem PUNTÍKÁŘI nyní vychází i na CD jako audiokniha.
děti a mládež

Puntíkáři

179 Kč
159 Kč
Malý princ - 11%
(4x)
Nesmrtelný příběh havarovaného letce a malého prince, plný fantazie a neopakovatelné, jímavé atmosféry, znovu ožívá, tentokrát v luxusním vydání a v novém překladu Jiřího Pelána.
děti a mládež

Malý princ

269 Kč
239 Kč
Dobrodružství pavouka Čendy - 11%
(1x)
Pavouk Čenda a jeho kamarádka dřevěná kukačka spolu žijí ve starém opuštěném domě. Zaběhnutý řád však jednoho dne naruší zloděj a pak i lopaty buldozérů, které začnou dům bourat. Všechno zlé ale bývá pro něco dobré.
děti a mládež

Dobrodružství pavouka Čendy

179 Kč
159 Kč
Ptákoviny pirátského papouška - 11%
Že papoušci nemůžou zažít žádné pořádné dobrodružství? Tak to jste tedy na omylu, ne-li na větvi! Jsem papoušek Rudy a v životě jsem toho zažil už dost.
děti a mládež

Ptákoviny pirátského papouška

269 Kč
239 Kč
Alea dívka moře: Volání z hlubin - 11%
(2x)
Nikdy se nepřibližuj k vodě! To byla poslední slova její matky, předtím než zmizela. Aleu však voda a tajemství kolem ní natolik přitahují, že vyrazí s kamarády na plavbu po moři.
děti a mládež

Alea dívka moře: Volání z hlubin

224 Kč
199 Kč
Gorila a já - 11%
Hlavní hrdinkou knihy je osmiletá Jonna, která žije v dětském domově. Ředitelka ji nemá ráda a ochotně ji předá k adopci děsivé Gorile, která do domova jednoho dne přijede v otlučeném Volvu. Gorila žije na skládce a živí se prodejem šrotu.
děti a mládež

Gorila a já

248 Kč
220 Kč
Hadrová Ančka
Na motivy Johnny Gruellové vypráví Ljuba Skořepová. Příběhy panenky a jejich kamarádů z dětského pokoje...
děti a mládež

Hadrová Ančka

107 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 24 položek
<< < 1 2 3 > >>