Nejprodávanější tituly - leden 2019
zdravá výživa

Detoxikace - Smoothies na každý den
V dnešní uspěchané době je náš organismus neustále vystavován těžkým zkouškám - nezdravá strava, toxiny v ovzduší a všudypřítomný stres si dříve či později vyžádají svou daň. Právě v takových situacích se uplatní detox.
zdravá výživa

Detoxikace - Smoothies na každý den

134 Kč
Ještě více hojnosti - 11%
(1x)
Zelenina jako hlavní jídlo, barevné a lákavé obiloviny – odvážná, svěží a nepřetržitá revoluce ve stravování. Tak lze charakterizovat tuhle nádhernou kuchařku, poutavou svými recepty, komentáři autora o surovinách, vaření a jídlech.
zdravá výživa

Ještě více hojnosti

449 Kč
399 Kč
Kurkumová kuchařka - 11%
Kurkuma, považovaná za nejúčinnější přírodní lék proti otokům, se již po staletí využívá v tradiční čínské a indické medicíně.
zdravá výživa

Kurkumová kuchařka

242 Kč
215 Kč
Saláty - Mísa plná čerstvého štěstí - 11%
Co je nejlepšího na salátech? Hodí se ke každé příležitosti! Ať už s sebou na cesty do kanceláře, jako zdravá varianta ke slavnostnímu stolu nebo jako hvězda na party – saláty jsou zkrátka univerzální pochoutkou.
zdravá výživa

Saláty - Mísa plná čerstvého štěstí

161 Kč
143 Kč
Zdravé fitness dobroty - 20%
Chcete mlsat zdravě a bez výčitek? Sportujete a chcete si po tréninku dopřát chutnou, zdravou, proteinovou sladkou svačinku? Pak je pro vás tato e-kniha jako stvořená. Najdete v ní recepty jak na pečené, tak zastudena připravované dezerty.
zdravá výživa
Ukázky

Zdravé fitness dobroty

79 Kč
63 Kč
Fit recepty 3. díl - 11%
Chceš postavu po jaké už dlouho sníš? Chceš se cítit sebevědomě? Chceš žít zdravě a zvýšit svou imunitu? V tom případě jsou Fit recepty pro Tebe jako stvořené!
zdravá výživa

Fit recepty 3. díl

347 Kč
308 Kč
Jde to i bez mléka a vajec

Druhý díl knihy Jde to i bez mléka a vajec volně navazuje na první Jde to i bez pšenice. I tentokráte se výživový specialista Petr Havlíček a šéfredaktorka Diety Petra Lamschová zaměří na zdravý životní styl a zdravé jídlo.

zdravá výživa

Jde to i bez mléka a vajec

89 Kč
Recepty z bylinek - 11%
Tato kniha je bohatým zdrojem léty prověřených receptur od Ursel Bühringové a mnoha dalších učitelů z proslulé Freiburské školy léčivých bylin. Najdete v ní bylinkovou pomoc proti nejčastějším zdravotním potížím, které se týkají každého z nás.
zdravá výživa

Recepty z bylinek

269 Kč
239 Kč
Vaříme podle Herbáře 5 - 11%
Pátý díl knihy Vaříme podle Herbáře symbolicky uzavírá sérii kulinářských bestsellerů z českých bylin. Kateřina Winterová v ní s Lindou Rybovou představuje další lahůdky z pořadu Herbáře...
zdravá výživa

Vaříme podle Herbáře 5

359 Kč
319 Kč
Bezlepková kuchařka Kamily K. - 11%
Kniha navazuje na mimořádně úspěšnou Bezlepkovou kuchařku 3, kterou také vydalo nakladatelství Grada. Autorka předkládá dalších více než 80 receptů na speciality, po kterých se jen olíznete!
zdravá výživa

Bezlepková kuchařka Kamily K.

116 Kč
103 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 52 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>