Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2019
kuchařky

Rychlé recepty Low Carb - 11%
Low Carb je stále populárnější. Stále více lidí totiž přichází na to, že díky nižšímu obsahu sacharidů ve stravě mohou být v lepší formě. Obzvláště večer jsou jídla s nízkým obsahem sacharidů důležitější než v jiné denní doby.
kuchařky

Rychlé recepty Low Carb

161 Kč
143 Kč
Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu - 11%
Kvašená zelenina je už tisíce let tradiční potravinou snad všech národů. Moderní dobou pozapomenutá zásobárna velkého množství živin se ve 3. tisíciletí stává „vycházející hvězdou výživy“, nově objevovanou nejen těmi, kteří chtějí upevnit své zdraví.
kuchařky

Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu

314 Kč
279 Kč
„Spanilost Vaše cizozemcům se líbí…“ - 11%
Kolektivní monografie s názvem „Spanilost Vaše cizozemcům se líbí…“ přibližuje v mezioborovém pohledu vývoj a proměny českých kuchařských knih vydávaných v průběhu „dlouhého“ 19. století.
kuchařky

„Spanilost Vaše cizozemcům se líbí…“

431 Kč
383 Kč
Mochi – Sladkosti z Japonska
Tradiční japonské cukroví par excellence. Nechte se unést půvabem japonských koláčků mochi! Mochi – vyrobené z rýžové mouky – nesmí chybět na žádných oslavách příchodu nového roku!
kuchařky

Mochi – Sladkosti z Japonska

89 Kč
Revoluce v opravdovém jídle - 11%
(2x)
Revoluce v opravdovém jídle nabízí návrat ke způsobu, jakým bychom měli jíst. Je to strava s nízkým obsahem sacharidů, vysokým obsahem tuků a žádným cukrem.
kuchařky

Revoluce v opravdovém jídle

584 Kč
519 Kč
Sladkosti ze Svatojánu - 11%
Máte rádi sladkosti? A chcete mlsat zdravě? Vyzkoušejte některý z více než stovky originálních receptů na dezerty, které neobsahují téměř žádný cukr, a zároveň skvěle chutnají.
kuchařky

Sladkosti ze Svatojánu

269 Kč
239 Kč
Makrobiotické nedělní vaření + DVD
Dá se u vaření relaxovat? Upravené a doplněné vydání této oblíbené knihy přináší inspiraci, jak společně změnit způsob přípravy nedělního oběda v zábavu a pochutnat si na pokrmech prověřených letitými zkušenostmi autorky.
kuchařky

Makrobiotické nedělní vaření + DVD

89 Kč
Recepty dětem - 11%
Vařte jídla pro děti tak, aby chutnala i vám, a ušetřete tak spoustu drahocenného času.
kuchařky

Recepty dětem

269 Kč
239 Kč
Nová biokuchařka Hanky Zemanové - 80 nových receptů! - 11%
(1x)
Autorka se rozhodla svou Biokuchařku kompletně přepracovat tak, abyste v ní našli aktuální informace o biopotravinách, nových výživových trendech i ekologickém zemědělství a mohli z ní čerpat inspiraci pro svůj každodenní život.
kuchařky
Ukázky

Nová biokuchařka Hanky Zemanové - 80 nových receptů!

539 Kč
479 Kč
Kuchařka pro dceru - 11%
(4x)
Jak se naučit vařit dobře a s chutí? Jak překonat nástrahy složitějších jídel a dosáhnout dokonalosti? Tohle všechno vás Kuchařka pro dceru naučí tak, jak by vás to naučila vaše matka, kdyby na to měla čas.
kuchařky

Kuchařka pro dceru

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 106 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 11 > >>