Nejprodávanější e-knihy - leden 2019
humor

Červený trpaslík 2. - Lepší než život - 20%
(1x)
Pokračování Červeného trpaslíka líčí další příhody party kosmických ňoumů ve vesmíru vzdáleném tři miliony světelných let od Země.
humor
Ukázky

Červený trpaslík 2. - Lepší než život

98 Kč
78 Kč
Hovno hoří - 20%
(7x)
Kniha autora Šakalích let, která vtipnou formou odhaluje rozdíly mezi mužským a ženským myšlením. Zábavné čtení plné absurdních historek, jež napsal sám život.
humor
Ukázky

Hovno hoří

129 Kč
103 Kč
Strana štěstí
Opravdu si myslíte, že není čemu se v dnešní politice zasmát? Satirický román Strana štěstí vás přesvědčí o opaku. S laskavým a humorným nadhledem vypráví o nové politické straně, která díky geniálnímu nápadu vyhraje volby a začne vládnout.
humor
Ukázky

Strana štěstí

139 Kč
Z Aeskulapovy první kapsy - 20%
Knížka je prvním dílem čtyřdílného souboru medicínských historek, který představuje jakousi antologii těch nejzdařilejších humorných příběhů, jež autor - lékař sbírá přes 30 let.
humor
Ukázky

Z Aeskulapovy první kapsy

140 Kč
112 Kč
Zimoděj - 20%
(1x)
Další kniha z kultovní fantasy série Úžasná Zeměplocha. V devíti Tonička Bolavá porazila krutou Královnu víl. V jedenácti bojovala se starodávným zlem kradoucím těla. Ve třinácti Tonička musí čelit nové výzvě: chlapci.
humor
Ukázky

Zimoděj

119 Kč
95 Kč
Cesta do hlubin kantorovy duše - 20%
Miloš Hoznauer bývá označován za živoucí legendu pražských češtinářů. Tato kniha je nejen sledem nejrůznějších školních historek, včetně autorových vlastních trapasů, ale i humorně podaným obrazem našeho školství v posledním půlstoletí.
humor
Ukázky

Cesta do hlubin kantorovy duše

139 Kč
111 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 46 položek
<< < 1 .. 3 4 5