Nejprodávanější audioknihy na CD - leden 2019

Jedna želva za druhou
(2x)
Šestnáctiletá Aza neměla vůbec v plánu pídit se po tajemstvích uprchlého miliardáře Rusella Picketta, ale v sázce je sto tisíc dolarů a její nejlepší a nejstatečnější kamarádka Daisy, se nemůže dočkat, až se společně pustí do vyšetřování.

Jedna želva za druhou

269 Kč
Jiný TGM
(3x)
Pavel Kosatík sestavil Masarykův plastický obraz pro 21. století. Jiný TGM je pro všechny, kdo přemýšlejí o české demokracii a o tom, jak ji udržet. Zároveň přináší víc života a pochybností než pomníků a svatých obrázků.

Jiný TGM

359 Kč
K české národní povaze
Hodinové zamyšlení známého spisovatele a publicisty Zdeňka Mahlera o tom, jaké jsou rysy naší národní povahy a jaké nejsou. Promyšlené a přesvědčivé úvahy o tom, proč se domnívá, že povaha naše a celého národa je právě taková, jaká je.

K české národní povaze

225 Kč
Kdo zachrání Pižďucha?
Sedmnáct pohádek napsal oblíbený tanečník Jan Onder, známý z pořadu „Taneční hrátky s Honzou Onderem“ se svou maminkou, psycholožkou.

Kdo zachrání Pižďucha?

316 Kč
Kříďák
(5x)
Všichni máme tajemství. Před některými utíkáme, ale ona si nás najdou. A některé hry končí vždycky stejně…

Kříďák

314 Kč
Lovci
(1x)
Superhrdinský akční román.

Lovci

221 Kč
Macbeth
(3x)

Je to nejlepší polda, jakého kdy měli. Když se nepodařený zátah na dealery zvrhne v krveprolití, přichází inspektor Macbeth se svým týmem rychlého nasazení, aby zachránil situaci.

Macbeth

314 Kč
Manželka mezi námi
(2x)
Ponořte se do příběhu Vanessy Thompsonové… Budete si myslet, že čtete o žárlivé ženě, která je posedlá snoubenkou svého bývalého muže.

Manželka mezi námi

314 Kč
Manželova žena
Psychologický thriller, v němž každodenní lži jednotlivých postav utahují smyčku osudu čím dál pevněji a vedou k nezvratitelným událostem.

Manželova žena

332 Kč
Mumínci a kometa
V muminím údolí se rozkřikne, že se na svět řítí kometa. Mumínek s Čenichem a se Šňupálkem neváhají a neohroženě se vypraví do hvězdárny v Opuštěných horách, aby zjistili, jestli opravdu hrozí zánik všeho.

Mumínci a kometa

224 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 128 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 13 > >>