Nejprodávanější Kniha - říjen 2019
kuchařky

Kafíčko a vše, co je sladkého - 11%
Knížka Kafíčko Magdaleny Dobromily Rettigové poprvé a naposled vyšla v roce 1845. Jak napovídá její podtitul, obsahuje recepty či praktické návody nejen na přípravu kávy, ale i kakaa, čokolády, čaje, punče, různých zákusků, dortů nebo zmrzliny.
kuchařky

Kafíčko a vše, co je sladkého

144 Kč
128 Kč
Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu - 11%
Kvašená zelenina je už tisíce let tradiční potravinou snad všech národů. Moderní dobou pozapomenutá zásobárna velkého množství živin se ve 3. tisíciletí stává „vycházející hvězdou výživy“, nově objevovanou nejen těmi, kteří chtějí upevnit své zdraví.
kuchařky

Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu

314 Kč
279 Kč
Dýně - 11%

Je to zelenina, avšak její dužina je sladká jako u ovoce. Jsou bohaté na antioxidanty, vitaminy a minerály. Díky své nízké kalorické hodnotě a dostatečnému obsahu vlákniny jsou ideální při dietách.

kuchařky

Dýně

269 Kč
239 Kč
Kitchenette - 11%
Originální kniha, která je komplexním dílem autorky (texty, fotografie a food styling) vám v běhu všech čtyř ročních dob nabídne klasická jídla, trochu exotiky, spoustu sladkého a také nepřeberné možnosti.
kuchařky

Kitchenette

404 Kč
359 Kč
Poctivý domácí chléb - 11%
(1x)
Chléb patří již po celá staletí ke zcela základním pokrmům a obyčejný, v peci pečený bochník, který se jedl po celý týden, měl své právoplatné místo u každého rodinného stolu už odedávna.
kuchařky

Poctivý domácí chléb

449 Kč
399 Kč
Radost vařit
Mladý slovenský kuchař Marcel Ihnačák, známý kromě jiného z kampaně v Lidlu, kde vaří s Romanem Paulusem, má za cíl oslovit v kuchařce hlavně mladé lidi a dodat jim odvahu začít vařit.
kuchařky

Radost vařit

89 Kč
Suroviny pro obor vzdělání cukrář - 11%
Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků.Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti.Uvádí nové druhy surovin, kypřících prostředků a potravinářských barviv.
kuchařky

Suroviny pro obor vzdělání cukrář

297 Kč
264 Kč
Vaříme s konopím - 11%

Marihuana je po tisíce let ceněna pro svou schopnost přetvořit běžné zážitky na hluboké. Z tohoto důvodu představuje pro mnohé kuřáky podstatu povýšení smyslového vnímání.

kuchařky

Vaříme s konopím

269 Kč
239 Kč
Jíst slušně - 11%
Karen Duveová nám nelítostně a s nadhledem klade otázky na tělo: Kolik si toho člověk může dopřávat na úkor druhých lidí, dokonce i zvířat a rostlin? Čeho jsme ochotni se vzdát, a bez čeho se naopak v životě neobejdeme?
kuchařky

Jíst slušně

268 Kč
238 Kč
Mamma mia! aneb To nejlepší od italských matek - 11%
Časopis Apetit přichází na trh s novou edicí kuchařek, tentokrát zaměřenou na mezinárodní kuchyně. První kuchařka z nové řady je věnovaná kuchyni italské.
kuchařky

Mamma mia! aneb To nejlepší od italských matek

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 121 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 > >>