Nejprodávanější audioknihy na CD - říjen 2019
beletrie

Do vody
(4x)
Malé městečko Beckford obtáčí řeka, jejíž tichá zátočina vytváří tůň, nad kterou strmí vrcholky skal. Její poklid je však jen zdánlivý - smrt tu během historie našlo nemalé množství žen, pověsti vyprávějí i o topení čarodějnic v rámci "zkoušky vodou"
beletrie

Do vody

269 Kč
Havel
(6x)
Zvuková verze biografie podrobně postihující nesmírně zajímavé osudy Václava Havla, velké osobnosti naší země.
beletrie

Havel

335 Kč
Prázdniny Billa Madlafouska
Třetí díl příběhů Billa Madlafouska se nese ve stejně rozverném duchu jako předchozí knihy. Humorné příhody jsou prosluněné bezstarostností léta a zavedou hrdiny do situací, které od nich budou vyžadovat rozhodnost, důvtip a přemýšlení.
beletrie

Prázdniny Billa Madlafouska

224 Kč
To
(3x)
Americké město Derry ve státě Maine má už od svého vzniku znepokojivé statistiky úmrtnosti, především co se týče dětí a dospívajících… Každých sedmadvacet let tu nastává období plné smrti, které často vyvrcholí katastrofou, tragédií nebo masakrem.
beletrie

To

969 Kč
Vánoční večírek Pipi Dlouhé punčochy
První audio vydání nově nalezeného textu Astrid Lindgrenové. Už jste to slyšeli? Pipi Dlouhá punčocha pořádá rozloučení s Vánocemi a všechny děti srdečně zve! Smrk je krásně nazdobený a hned vedle stojí domeček ze sněhu.
beletrie

Vánoční večírek Pipi Dlouhé punčochy

161 Kč
Vražda v Orient-expressu
(1x)

Vrah je mezi námi – ve vlaku. Hercule Poirot, jehož naléhavý telegram odvolá z Istanbulu do Anglie, jen tak tak získá místo v luxusním rychlíku Orient expres. Ve vlaku jej osloví bohatý Američan Ratchett, který požádá o ochranu, protože se obává, že

beletrie

Vražda v Orient-expressu

305 Kč
Výběr z povídek Karla Čapka
Povídky z jedné a druhé kapsy patří k nejznámějším a nejoblíbenějším dílům české literatury a stále se k nim vrací filmoví, televizní i rozhlasoví tvůrci.
beletrie

Výběr z povídek Karla Čapka

142 Kč
Bratři Lví srdce
(1x)

Kultovní kniha Astrid Lingrenové tentokrát k poslechu! Krásný, nevídaný a strhující příběh odvahy, cti a především věrného přátelství, které zvítězilo nad smrtí, zradou a nenávistí, prožili sourozenci Jonatán a Karel zvaný Suchárek.

beletrie

Bratři Lví srdce

224 Kč
Konec starých časů
Jaroslav Žák je znám jako autor populárních knížek především ze školního prostředí (Škola, základ života, Cesta do hlubin študákovy duše). Román Konec starých časů v roce 1948 napsal, ale vzápětí ukryl pro příští generace.
beletrie

Konec starých časů

269 Kč
Králův dluh
Píše se rok 1266 a český král Přemysl II. Otakar podporuje slabého císaře Richarda Cornwallského. Za to obdrží úřad, který spravuje císařovo jmění na východ od Rýna, a vzápětí se s jeho tichým souhlasem zmocní Chebska. Historické krimi.
beletrie

Králův dluh

314 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 191 položek
<< < 1 .. 15 16 17 18 19 20 > >>