Nejprodávanější audioknihy na CD - říjen 2019

Soudné sestry
(2x)
Úžasná Zeměplocha č. 6. Na Zeměploše, která je placatá a putuje vesmírem na zádech obrovské želvy.

Soudné sestry

323 Kč
Stalker
(3x)
Dnes již klasický sci-fi román bratří Strugackých nás zavádí do Pásma – tajemné oblasti u městečka Harmondu, kde se dá objevit mnoho podivných, ale někdy smrtelně nebezpečných úkazů, předmětů a anomálií.
Ukázky

Stalker

332 Kč
Stopařem na této zemi
(1x)
Audiokniha je volným pokračováním autorovy úspěšné a moudré knihy Exotem na této zemi. Příběhy z bohatého Heryánova života plného setkání s nejrůznějšími lidmi všech společenských vrstev se prolínají s jeho kněžskou službou...

Stopařem na této zemi

221 Kč
Strašidýlko Stráša
(3x)
Jak to vypadá, když se strašidlo všeho bojí?

Strašidýlko Stráša

179 Kč
Svět bez stížností
(1x)
Audio verze bestselleru Willa Bowena. To, že stěžováním si škodíme především sami, tuší asi většina z nás. Stěžování je ale tak silný a rozšířený návyk, že k tomu, abychom se ho zbavili, potřebujeme informace, podporu a ten správný impulz.

Svět bez stížností

169 Kč
Vražda na faře
(2x)
Kdo je vinen z vraždy plukovníka Protheroea? Muž, kterého nikdo neměl rád, naposledy vydechl na faře ve vesničce St. Mary Mead. Násilná smrt vyvolá řadu otázek a podezření ulpí na sedmi místních. Kdo z nich měl skutečně motiv k vraždě?

Vražda na faře

269 Kč
Vražda v lázních
Čtvrtý díl kriminální řady oblíbeného spisovatele, v níž písař královské komory Jiří Adam z Dobronína řeší neobvyklé zločiny Čech a Moravy za vlády Ferdinanda I Habsburského.
Ukázky

Vražda v lázních

269 Kč
Všecky krásy světa
Legendární vzpomínky Jaroslava Seiferta Všecky krásy světa jsou nádhernou exkurzí do půlstoletí české poezie. Autor své paměti dokončil v době, kdy byl léta v nemilosti komunistických úřadů.

Všecky krásy světa

261 Kč
Ze světa lesních samot
Rozhlasová dramatizace nejznámějšího šumavského románu.

Ze světa lesních samot

269 Kč
Ďáblův sluha
Mocný jihočeský velmož Oldřich z Hradce se soukromě obrátí na královského prokurátora a správce severních Čech Oldřicha z Chlumu s prosbou o pomoc. Na jeho panství se totiž začaly dít věci, které jsou nejen proti lidskému rozumu, ale i proti víře.

Ďáblův sluha

314 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 206 položek
<< < 1 .. 15 16 17 18 19 .. 21 > >>