Nejprodávanější Kniha - říjen 2019
psi

Vlčí mluva pro pejskaře - 11%
Psi údajně poslouchají, jen když je ustavičně kontrolujeme, ignorujeme jejich nevhodné chování, trestáme je za opakované porušení našich povelů.Tyto a další omyly jsou ve světě pejskařů velmi rozšířené Ale chovají se vlci opravdu takhle?
psi

Vlčí mluva pro pejskaře

296 Kč
263 Kč
Konejšivé signály - 11%
(1x)
Kniha shrnuje veškeré poznatky o konejšivých signálech a naučí čtenáře, jak lépe porozumět psům a jak tyto signály používat při komunikaci s nimi.
psi

Konejšivé signály

206 Kč
183 Kč
Pes a lov - 11%
Výpravná publikace doplněná řadou originálních fotografií a ukázek ze starých tisků i historických pramenů se věnuje loveckým technikám v historii a současnosti.
psi

Pes a lov

449 Kč
399 Kč
Nosework - Práce i zábava nejen pro psí nos - 11%
Obrovskou výhodou noseworku je, že je vhodný pro všechny psy a v případě vhodného nácviku všechny psy ohromně baví. S noseworkem často začínají lidé, kteří mají psa staršího a kvůli věku či zdravotnímu stavu se s ním nemohou věnovat jiným sportům.
psi

Nosework - Práce i zábava nejen pro psí nos

269 Kč
239 Kč
Neznám druhé takové zvíře, jako je pes - 11%
RNDr. František Šusta, PhD. pracoval deset let jako profesionální trenér zvířat v zoo a získal i řadu mezinárodních ocenění. Poté, co se krom exotů začal věnovat i psům, užasl nad oddaností a tolerancí, kterou projevují ve vztahu ke svým páníčkům.
psi

Neznám druhé takové zvíře, jako je pes

269 Kč
239 Kč
Pes - 11%
Pro některé z nás jsou psi společníci, kteří nám pomáhají při práci, pro jiné stále představují vlky, pozůstatky nefalšované divočiny. Městský člověk psy často bere jako náročné děti, které vyžadují péči a lásku. Je mnoho způsobů, jakým se lidé sta
psi

Pes

359 Kč
319 Kč
Moudrost starých psů - 11%
(1x)
Psi jsou úžasní – v každém věku! Život se starým psem nám otevírá oči a srdce víc, než si umíme představit. Staří psi nás mohou mnohému naučit.
psi

Moudrost starých psů

359 Kč
319 Kč
Psi – příruční atlas - 11%
Přehledný a praktický atlas psů, upravený v menším „cestovním“ formátu, klade důraz na české prostředí a zahrnuje tradiční osvědčená plemena, popisuje podrobně vlastnosti psů a uvádí tipy na výcvik i zkušenosti českých chovatelů.
psi

Psi – příruční atlas

269 Kč
239 Kč
Border kolie - 11%
Carol Priceová strávila s border koliemi celý život – cvičí je, sportuje s nimi, miluje je a píše o nich články i knihy. Překlad té nejnovější (ve Velké Británii vyšla v listopadu 2013) držíte právě v ruce.
psi

Border kolie

629 Kč
559 Kč
Tahání na vodítku - 11%
Tahání na vodítku - jak mu předcházet a jak ho psa odnaučit.
psi

Tahání na vodítku

152 Kč
135 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 24 položek
1 2 3 > >>