Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - říjen 2019
sport a fitness

Lekce jógy - 11%
(1x)
André Van Lysebeth za svého života vydal šest knih; v tomto díle se zabývá některými praktickými problémy při cvičení jógy a věnuje se řadě dalších ásan se specifickými účinky.
sport a fitness
Ukázky

Lekce jógy

268 Kč
238 Kč
Učím se jógu - 11%
Učím se jógu je jeho první svazek věnující se základním ásanám, u nichž jsou vždy popsány jejich jednodušší i složitější varianty.
sport a fitness

Učím se jógu

259 Kč
230 Kč
Zdokonaluji se v józe - 11%
Druhý díl slavného triptychu, ve kterém se adept jógy seznámí s řadou ásan, kterými může obohatit nacvičenou sérii, a získá množství informací z oblasti životosprávy.
sport a fitness

Zdokonaluji se v józe

214 Kč
190 Kč
Stopy v oblacích - 6%
(1x)

Tato kniha změnila žánr – patří k povinné četbě každého běžce a běžkyně, kteří se alespoň jednou za čas hodlají popasovat s nějakým (nejlépe vyšším) kopcem.

sport a fitness
Ukázky

Stopy v oblacích

297 Kč
279 Kč
Wellness
Kniha komplexně představuje obor a speciality ve wellness, uvádí znaky zdravé komunikace, etiky, zaměřuje se na využití prostředí ve wellness.
sport a fitness

Wellness

134 Kč
Běhání pro špičkový výkon - 11%
Kniha je dílem autora nanejvýš povolaného, olympijského vítěze v maratónu z Mnichova 1972 Franka Shortera. Celkem 160 stran této knihy poskytuje veškeré základní informace pro všechny, kdo se rozhodnou běhat pro zdraví, ať již z jakýchkoli důvodů.
sport a fitness

Běhání pro špičkový výkon

269 Kč
239 Kč
Cyklokomiks - 11%
Zábavné stripy ze světa cyklistiky pro profíky i pro hobíky, v nichž se o této oblíbené outdoorové činnosti dozvíte ledacos nového a zároveň si připomenete, co k ní neodmyslitelně patří.
sport a fitness

Cyklokomiks

242 Kč
215 Kč
Didaktika plavání - 11%
Publikace, kterou připravil kolektiv autorů z katedry plaveckých sportů Fakulty tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy, je určena pro posluchače studijních oborů tělesná výchova a sport a pro zájemce o plaveckou výuku.
sport a fitness

Didaktika plavání

297 Kč
264 Kč
Dotknout se nebes - 11%
Dosavadní extrémy, jimiž se pyšní světoznámý dobrodruh, nejsou nic proti výzvě, před kterou stojí právě teď: výstup na čtyři osmitisícovky v Himalájích v řadě za sebou – bez kyslíku, horolezeckého náčiní, jen se třemi spolehlivými parťáky.
sport a fitness

Dotknout se nebes

287 Kč
255 Kč
Hlubiny - 11%
(1x)
Život člověka se odehrává mezi jeho prvním nádechem a posledním výdechem. Autobiografie slavného francouzského volného potápěče.
sport a fitness

Hlubiny

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 66 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>