Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - říjen 2019
fitness a cvičení

Indická ulice aneb Hledání štěstí - 11%
Kniha Indická ulice aneb hledání štěstí noří svůj děj do ulic, uliček a zákoutí Indie i duše autora, filosofie, hinduismu a mentální jógy bez jógových ásan.
fitness a cvičení

Indická ulice aneb Hledání štěstí

341 Kč
303 Kč
Jóga krok za krokem - 11%
Jeden z titulů, který by rozhodně neměl chybět v knihovně žádného příznivce jógy.
fitness a cvičení

Jóga krok za krokem

349 Kč
310 Kč
Lekce jógy - 11%
(1x)
André Van Lysebeth za svého života vydal šest knih; v tomto díle se zabývá některými praktickými problémy při cvičení jógy a věnuje se řadě dalších ásan se specifickými účinky.
fitness a cvičení
Ukázky

Lekce jógy

268 Kč
238 Kč
Učím se jógu - 11%
Učím se jógu je jeho první svazek věnující se základním ásanám, u nichž jsou vždy popsány jejich jednodušší i složitější varianty.
fitness a cvičení

Učím se jógu

259 Kč
230 Kč
Zdokonaluji se v józe - 11%
Druhý díl slavného triptychu, ve kterém se adept jógy seznámí s řadou ásan, kterými může obohatit nacvičenou sérii, a získá množství informací z oblasti životosprávy.
fitness a cvičení

Zdokonaluji se v józe

214 Kč
190 Kč
Wellness
Kniha komplexně představuje obor a speciality ve wellness, uvádí znaky zdravé komunikace, etiky, zaměřuje se na využití prostředí ve wellness.
fitness a cvičení

Wellness

134 Kč
Hlubiny - 11%
(1x)
Život člověka se odehrává mezi jeho prvním nádechem a posledním výdechem. Autobiografie slavného francouzského volného potápěče.
fitness a cvičení

Hlubiny

314 Kč
279 Kč
Trénink vězně 3 - Explozivní kalistenika - 11%
Explozivní kalistenika je pro ty, kdo přežijí a vítězí ve hře života. Je pro ty, kdo chtějí získat „kompletní balení“ a chtějí být výkonní, výbušní, silní, obratní, rychlí a vytrvalí.
fitness a cvičení

Trénink vězně 3 - Explozivní kalistenika

449 Kč
399 Kč
Aštánga jóga - 11%
Aštángajóga je ladná, atletická forma jógy, která v posledních letech získala celosvětovou popularitu. Autorka, detailně obeznámená s historií i tradicí aštángajógy, objasňuje způsoby, v jakých se jógová filozofie promítá do každodenního života...
fitness a cvičení

Aštánga jóga

385 Kč
342 Kč
Jóga pro fascie - 11%
Fascie stabilizují a tvarují vaše tělo a podobně jako svaly, i fascie potřebují pravidelný pohyb. Jóga pro fascie ve vás uvolní ta nejhlubší napětí, zregeneruje a protáhne vazivo...
fitness a cvičení

Jóga pro fascie

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 28 položek
1 2 3 > >>